Lombik beultetes elott 1 hettel spontan teherbeese, majd a beultetett embrio megtapadasa lehetseges?
Kizárt! Márcsak azért is, mert a lombik csak akkor jöhet szóba, ha más módon nem tud a nö teherbe esni - és ezt elötte igen alaposan kivizsgálják.
Másrészt nem túl ritka, hogy egypetéjü ikrek külön petezsákban vannak, szóval erre van esély, arra nincs, hogy duplán lettél terhes.
"es abbol is baba lett meg a beultetett embrio is megtapadt??"
De ha egypetéjűek,akkor ez így nem érthető,hiszen,ahhoz csak 1 pete szükséges.
2 petéjűeknél pedig 24 órán belül kell,hogy megtörténjen a megtermékenyítés a 2 petére nézve.
Szóval megtörtént a beültetés és aztán elkezdett szétválni,egyébként valóban ritkább ha külön petezsákban vannak.
“De ha egypetéjűek,akkor ez így nem érthető,hiszen,ahhoz csak 1 pete szükséges.“ igen, pont ez a kerdesem, hogy ezek akkor egypeteju ikrek lettek abbol az egy embriobol, ami be lett ultetve? Vagy ketpetejuek ket kulon petesejtbol, amibol az egyik spontan fogant, a masik meg a lombikban, mar ha ilyen egyaltalan lehetseges?
Bocsanat ha oruletes butasagot kerdezek, de ez a 2 petezsak nem hagy nyugodni. De latom irod ezt a 24 orat, ugyh ha ez igy van akkor biztos egypetejuek...
Most ezt talaltam valahol:
“Ha a szétválás az első három napban történik, akkor az ultrahang képen pont úgy néznek ki, mint a kétpetéjű ikrek: külön petezsák, majd magzatburok, külön placenta (DI-DI ikrek). ”
Tehat ez lehetseges nalunk, de ha az elso harom napban tortent a szetvalas azt nem kellett volna latnia a biologusnak? Mert 5 naposan lett beultetve. Vagy ez is oriasi hulye kerdes?😂
Most én is próbáltam utánaolvasni,de kicsit magas.:D
Kíváncsi leszek,majd megírhatnád,hogy végül is 1 vagy 2? :)
Csak egy kérdés: volt stimuláció, leszívás? Ha igen, akkor nem tudtátok Ti megtermékenyíteni, mert azokat a doki leszívta, nem? :-)
Persze, ha mondjuk fagyasztott beülti volt, akkor előfordulhat a, ... de azok kétpetéjűek lennének. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!