Szerintetek sikerülhet a hétvégén a baba?
Nem jól állsz hozzá, bocs, nem sértés. Az a baj, hogy sok pár így kezdi a gyereknemzést: "gyere apjuk, csináljunk gyereket", ez így nem jó, értem én, szeretnék, kifutnak az időből, nincs rá idő....stb, stb.
Egyszerűen ne gondoljatok arra, hogy bárcsak most sikerülne...csak élvezzétek a szexet, mert nagyobb esélyetek van úgy összehozni egy babát, ha nem ezen stresszeltek...jó, elég nehéz rajta nem stresszelni, és ezt már ezerszer hallottad, de tényleg ez a legjobb megoldás...ne görcsölj, és ne is tervezd meg nagyon az estét. Lazító ként egy-egy pohár bor, finom, nem túl nehéz vacsora, kellemes zene, és csak az élvezetre koncentrálni, vagyis épp ez az, ne koncentráljatok semmire:D Csak sodorjanak az események:D Drukkolok:D
(nálunk is így jött össze, novemberben elkezdtük élvezni az önfeledt, gumi nélküli szexet, gondoltuk bemelegítünk, és majd márciusban elkezdjük. Hát novemberben összejött elsőre, még 6 hét, és itt lesz köztünk:D) Kellemes hétvégét:D
mi meg pont nem akartunk és mégis sikerült :S
15/L
15 éves vagy? Jajj szegény, és megtartod?Bárhogy is döntesz, neked is sok sikert kívánok, előtted válaszoló voltam...
Bocs az offért
nem érzem hogy görcsölnék sex közben nem is gondoltam rá csak egyszer hogy foganj meg aztán nem figyeltem rá. Fürdés előtt picit feküdtünk még párnát tettem a popsim alá.
Aztán mentem én is tusolni... A párom édesen kinevetett amikor hívott tusolni de még nem mentem csak 5 percre rá mert kifolyt :( nem tudom ti hogy vagytok vele de én gumival jobban szerettem a sexet... nem szeretem ahogy amíg a kádhoz érek minden kifolyik...
nem akarok közönséges lenni de akkor inkább lenyelem de akkor meg nem lesz sose baba :)
Egy jó tanács a kifolyás ellen: Én befogtam egy ruhát erre a célra...egyszer vicces volt, mert a tescoban vettünk egy konyharuhát, kimostuk, és azt kezdtük el használni. Mikor ki kellett menni tusolni, akkor mindig azt tettem oda, de már eleve úgy húztuk ki a szerszámot, hogy egyből oda is tettem, hogy ne az ágyat kenjem össze. Még otthon laktunk mind a ketten, és többnyire a páromnál lógtunk. Elég, ha tusolás közben kilöttyinted. Na hát egyszer kimosva kinn felejtettem a fürdőbe, anyós meg megtalálta, és majdnem befogta konyharuhának, aztán a párom elcsente, szerintem aztán vette a lapot, mert többet nem próbálta meg befogni törölgetősnek:D
Szóval szerintem használj papírtörlőt vagy ruhát:d
mi popsitörlőt és az aktuális pólót használatunk veszem így kézbe de sokkal kényelmesebb
volt a gumi :)
Én sem szeretem mikor szivárog kifele,és másnap is sűrűn kell mosakodni,mert.... kellemetlen a szaga.... remélem ez nemcsak nálam van így..... :)
Mi is amúgy befogtunk egy elhasznált,itt-ott kiszakadt Párom-pólót!De a konyharuha is játszott már nálunk....:)
Én is fekszem egy ideig mielőtt kiszállok az ágyból,de eddig nem sok hasznát vettem... :(
Fél éve nem jön a kistesó,akár mit csinálunk.... :(
Így van egy jellegzetes szaga van :( konkrétan büdös ...
Alig várom hogy össze jöjjön a baba és ezek a kis kellemetlenségek el múljanak :) Esküszöm néha úgy érzem hogy a nadrágon keresztül is érzem bár azért ez már lehet túlzás ...
Sok sikert mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!