Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerülhet a...

Szerintetek sikerülhet a hétvégén a baba?

Figyelt kérdés
06.14 jött meg. 21.-én mg maszatoltam de már csak tisztasági betét is elég volt. Tegnap este voltunk együtt a párommal ma lehet hogy tudunk illetve vasárnap. Aztán két hétre elutazik... Gravidát szedek össze jöhet a hétvégén a baba vagy jövőhét közepén jöhetne össze ? Amikor nincs is itthon :=(
2010. jún. 26. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha 28 napos a ciklusod, akkor jó esélyetek van rá, hogy elkapjátok azt a petét a hétvégén.
2010. jún. 26. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem jól állsz hozzá, bocs, nem sértés. Az a baj, hogy sok pár így kezdi a gyereknemzést: "gyere apjuk, csináljunk gyereket", ez így nem jó, értem én, szeretnék, kifutnak az időből, nincs rá idő....stb, stb.

Egyszerűen ne gondoljatok arra, hogy bárcsak most sikerülne...csak élvezzétek a szexet, mert nagyobb esélyetek van úgy összehozni egy babát, ha nem ezen stresszeltek...jó, elég nehéz rajta nem stresszelni, és ezt már ezerszer hallottad, de tényleg ez a legjobb megoldás...ne görcsölj, és ne is tervezd meg nagyon az estét. Lazító ként egy-egy pohár bor, finom, nem túl nehéz vacsora, kellemes zene, és csak az élvezetre koncentrálni, vagyis épp ez az, ne koncentráljatok semmire:D Csak sodorjanak az események:D Drukkolok:D

(nálunk is így jött össze, novemberben elkezdtük élvezni az önfeledt, gumi nélküli szexet, gondoltuk bemelegítünk, és majd márciusban elkezdjük. Hát novemberben összejött elsőre, még 6 hét, és itt lesz köztünk:D) Kellemes hétvégét:D

2010. jún. 26. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:

mi meg pont nem akartunk és mégis sikerült :S

15/L

2010. jún. 26. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:

15 éves vagy? Jajj szegény, és megtartod?Bárhogy is döntesz, neked is sok sikert kívánok, előtted válaszoló voltam...

Bocs az offért

2010. jún. 26. 11:03
 5/10 A kérdező kommentje:

nem érzem hogy görcsölnék sex közben nem is gondoltam rá csak egyszer hogy foganj meg aztán nem figyeltem rá. Fürdés előtt picit feküdtünk még párnát tettem a popsim alá.

Aztán mentem én is tusolni... A párom édesen kinevetett amikor hívott tusolni de még nem mentem csak 5 percre rá mert kifolyt :( nem tudom ti hogy vagytok vele de én gumival jobban szerettem a sexet... nem szeretem ahogy amíg a kádhoz érek minden kifolyik...

nem akarok közönséges lenni de akkor inkább lenyelem de akkor meg nem lesz sose baba :)

2010. jún. 26. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács a kifolyás ellen: Én befogtam egy ruhát erre a célra...egyszer vicces volt, mert a tescoban vettünk egy konyharuhát, kimostuk, és azt kezdtük el használni. Mikor ki kellett menni tusolni, akkor mindig azt tettem oda, de már eleve úgy húztuk ki a szerszámot, hogy egyből oda is tettem, hogy ne az ágyat kenjem össze. Még otthon laktunk mind a ketten, és többnyire a páromnál lógtunk. Elég, ha tusolás közben kilöttyinted. Na hát egyszer kimosva kinn felejtettem a fürdőbe, anyós meg megtalálta, és majdnem befogta konyharuhának, aztán a párom elcsente, szerintem aztán vette a lapot, mert többet nem próbálta meg befogni törölgetősnek:D

Szóval szerintem használj papírtörlőt vagy ruhát:d

2010. jún. 26. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig van papírzsepi az ágyban, hasonló célból, mint előzőéknél a konyharuha. :-)
2010. jún. 26. 11:45
 8/10 A kérdező kommentje:

mi popsitörlőt és az aktuális pólót használatunk veszem így kézbe de sokkal kényelmesebb

volt a gumi :)

2010. jún. 26. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem mikor szivárog kifele,és másnap is sűrűn kell mosakodni,mert.... kellemetlen a szaga.... remélem ez nemcsak nálam van így..... :)

Mi is amúgy befogtunk egy elhasznált,itt-ott kiszakadt Párom-pólót!De a konyharuha is játszott már nálunk....:)

Én is fekszem egy ideig mielőtt kiszállok az ágyból,de eddig nem sok hasznát vettem... :(

Fél éve nem jön a kistesó,akár mit csinálunk.... :(

2010. jún. 26. 21:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Így van egy jellegzetes szaga van :( konkrétan büdös ...

Alig várom hogy össze jöjjön a baba és ezek a kis kellemetlenségek el múljanak :) Esküszöm néha úgy érzem hogy a nadrágon keresztül is érzem bár azért ez már lehet túlzás ...

Sok sikert mindenkinek...

2010. jún. 27. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!