Rendszertelen, zavaros ciklussal, kinek mikor, és hogyan jött össze? Egyáltalán összejött spontan?
Pontosan. Ha nincs rendszeres ciklus, akkor ott pedig baj van a háttérben, maximum nem tudsz róla. Most nyilván nem 1-2-3 napos eltérésekre gondolok, de szerintem a te kérdésed sem erre vonatkozott.
Szintén pajzsmirigy, IR bajokkal, és totál zavaros ciklussal nekünk megszakítással lett baba, akit persze nem terveztünk, de nagyon örülünk neki :) Úgyhogy lehet spontán, igen!
Értjük, persze, nem gond :)
Tudom, hogy nagyon szerencsés vagyok. Terveztünk a babát a párommal, de egy kicsit később, ráadásul kétséges volt, hogy lehet-e egyáltalán. A bajaim folyamatosan orvosi kontroll alatt voltak. 2 héttel azelőtt voltam teljes kivizsgáláson, és minden doki egybehangzó véleménye szerint az elkövetkező években esélytelen volt a teherbeesés. Ettől függetlenül is mindig védekeztünk, egyetlen egyszer estünk egymásnak...nem tudom minek kellett történnie ott bent, de ennyi is elég volt.
Annyit szerettem volna ebből kihozni, hogy a legreménytelenebb helyzetekben is van megoldás. Szerintem a lényeg, hogy ne görcsölj rá, ne kezdj el belebolondulni, bár egy ovu teszt jó kezdet. Van egy barátnőm, ő 30-31 napos ciklusokkal a 8-9. napon produkál peteérést, szóval egyáltalán nem biztos, hogy jó napokra időzítetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!