Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az mennyire normális hogy nem...

Az mennyire normális hogy nem jött meg a menzeszem és azota elmulott 4 nap és még mindig van menzi érzésem! Fáj a hasam! Mi lehet?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?? Lehet babás vagy:)!
2008. nov. 5. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:
ma csináltam igaz nem reggeliből de negatív,akkor?
2008. nov. 5. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor várj még 1-2 napo és újra teszt! Hátha akkor már pozitív! HA nem akkor doki!!
2008. nov. 5. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Azért mert késik, nem kell a dokihoz rohanni szerintem, mert bármitől lehet és pár napos késés bárkivel előfordulha. Stressz fogyókúra stb. Én amikor terhes lettem pont ez volt a tünetem mint neked, nem jött meg viszont a mensi érzés megmaradt, és a tesztem poz lett:) Viszont épp 2 hónapja dettó ugyanez történt, és a teszt negatív lett, majd 10 napos késéssel meg is jött. Szóval nem lehet tudni ez mit jelent. De azért drukkolok hogy baba legyen:) Lehet korai volt a teszt!
2008. nov. 5. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha tudod mikor volt a peteérésed akkor 14 napot adj hozzá és akkor kell megjönnie!
2008. nov. 6. 08:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Én pontosan tudom hogy mikor kell megjönnie!Mindig pontosan jött meg!2.án!!!!!!!!
2008. nov. 6. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor már tesztelhetsz sok sikert!

Bia:)

2008. nov. 6. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!