Én annyit tudok mondani hogy nálunk többször volt petting -nem voltam terhes. Viszont a neten olvasottak sokszor beparáztattak és igenis elhitették hogy gond lehet, így izgultam sajnos 14-15napokat, feleslegesen. Mostmár nem teszem, de tapasztalatlanként, akinek csak 4-5 pettingje volt élete során igen is tudtam parázni hogy gond lesz.
2018. nov. 13. 21:47
2/13 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél mindig elmesélem, a 3-ból az egyik gyerekünk bizony attól lett, hogy miután a férjem elment, én felkenegettem a cuccot magamnak. ;) ( Peteérésem volt, terveztük a gyereket, de akkor éppen így esett jól a drágámnak. )
2018. nov. 13. 21:49
3/13 A kérdező kommentje:
Ugye?
Én is paráztam,aztán rájöttem felesleges,mostmár várom a menstruációm.
engem is a sok gyakoris idegel fel,itt mindenki terhes minden apró dologtól.
2018. nov. 13. 21:49
4/13 A kérdező kommentje:
Felkenegetted?ezt hogy érted?
2018. nov. 13. 21:50
5/13 anonim válasza:
1 vagyok. Még annyi hogy nem igy lett tervezve de szinte mindig ovu előtt 1-2 nappal vagy utána 1 nappal vagy pont ovukor volt nálunk a petting.
De amugy sokaknak a petting kicsit többet jelent, mint amit amúgy.
2018. nov. 13. 21:51
6/13 A kérdező kommentje:
Számodra mit jelent?
A kedvencem az,hogy csak petting volt de zárojelben"20mpig berakta."
2018. nov. 13. 21:53
7/13 anonim válasza:
#2 felnyúltam spermás kézzel
2018. nov. 13. 21:59
8/13 anonim válasza:
A petting nálam azt jelenti hogy nincs behatolás.
Igen. Vannak ilyenek, hogy csak 5-10 másodpercig volt bent. Aztán ahogy meséli a sztorit akkor már valahogy 30-35mperc lesz stb.
2018. nov. 13. 22:01
9/13 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen. A megtermékenyüléshez a méhen túlra a petevezetőkig kell eljutnia a spermának, ehhez ki kell lövellnie a péniszből, vagy legalább hagyni kell őket befolyni. Spermás kézzel felnyúlni nem elegendő, ha utána valahogy be is folyatja őket, akkor esetleg lehet terhesség.
2018. nov. 13. 22:36
10/13 anonim válasza:
Lehet, minden lehet. Volt már olyan is, hogy úgy termékeny út meg mint a Szűz Mária. Hogy csak raneztek. 🤣 A mai világban, minden lehet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!