Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív ovulációs teszt...

Negatív ovulációs teszt mellett lehet ovulációm?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

kisbabát szeretnénk, ez a második hónap, hogy próbálkozunk. Mivel korábban fogamzásgátlót szedtem, és a baba miatt hagytam abba, nem tudom pontosan, hogy mikor lenne peteérésem, ezért ovulációs tesztet használok. Az a gond, hogy ebben a hónapban nem mutatott pozitívat, és a sokak által említett tojásfehérje szerű nyák sem volt. Ez azt jelenti, hogy nem volt ovulációm? Előző hónapban minden tökéletes volt, de nem lett baba. Nem akarunk rágörcsölni, de a párommal váltott műszakban dolgozunk, így előfordul, hogy napokig alig látjuk egymást, ezért is lenne jó tudni, hogy mikor kellene együtt lenni... Létezik olyan, hogy negatív ovulációs teszt és amúgy semmi peteérésre utaló tünet mellett, valahogy összejöjjön a gyerkőc? Nagyon köszi a válaszokat :)

2018. nov. 12. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor ebben a hónapban nem volt peteérésed (még).
2018. nov. 12. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet. Ezek a tesztek azért annyira nem megbízhatóak. Orvos tudja csak pontosan megállapítani.

Azt szokták tanácsolni, hogy kétnaponta legyen együttlét, és nem kell semmit sem számolni, mérni. Főleg így a legelején.

2018. nov. 12. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mikor teszteltél, de olyan is előfordult velem is, hogy nem volt pozitív,mert nem bírtam ,,elcsípni" azt a pillanatot .Pld nekem este fele mutatta ,de melóhelyen én nem szoktam pisilgetni tesztre így csak másnap csináltam akkor meg már nem volt pozitív.Mivel a lányom abban a hónapban ,,sikerült" így pém biztos volt.:)

Amúgy én azért kezdtem ovutesztelni, mert 28-50 nap közötti ciklusaim voltak..sose tudtam épp mikor hol tartok, vagy mekkora hossza lesz a ciklusomnak.Ha neked állandóan 28-30 napos ciklusaid lesznek akkor számolj vissza belőlük jó 2és fél 3 hetet és onnantól tesztel, akkor el kell ,hogy kapd a peteérést jelző két csíkot.

Ha pár hónap alatt egyszer sem sikerül akkor ráérsz ezen aggódni és keresni egy endokrinológust addig viszont csak szeressétek egymást amikor épp kedvetek van.A gyógyszer abbahagyása után sok minden nem azonnal működik jól az ember lányában.

2018. nov. 12. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem pozi lh teszt mellett se volt tuszorepedesem. Menj orvoshoz, o latni fogja, van-e. Rengeteg penzt koltottem ra feleselegesen. :( Szep petem lett, de meg mar nem repedt. A tesztrol leugrott a 2. csik. Sok sikert!
2018. nov. 12. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:

A teszt a hormonváltozásra reagál.

Hogy tényleg megrepedt-e a tüsző, azt hőmérőzéssek lehet kideríteni.

2018. nov. 12. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!