Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm teherbe eshetett?

A barátnőm teherbe eshetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár napja volt egy együttlétünk a barátnőmmel. Azon izgulunk, hogy teherbe eshetett e. A sperma a combjára folyt, de lehetséges e, hogy onnan befolyik és megtermékenyül? Nem láttuk, hogy folyt volna oda a "cuccból", de mi van ha mégis? Lehetséges az, hogy az becsurogjon pont oda, és magától elinduljon a petefészek vagy petevezeték felé?

Fél percen belül már le is töröltük a dolgokat a combról és nem sokkal utána a zuhanyzás is megvolt.

Megszeretnénk nyugodni, hogy nincs terhesség. Illetve lehet nagyon buták vagyunk és túl parázzuk a dolgot.

Tudjuk, hogy a menstruációs időszakra figyelni kell, de az még nagyon odébb van és nem szeretnénk egy hónapot végig izgulni.

Az oltásokat és a válaszokat köszönöm, de a segítő válaszoknak kifejezetten örülnék! :)

2018. nov. 12. 11:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy az 1 hónapot rosszul írtam, kb 2 hét van neki még a menstruációjáig. De gondolom ez se változtat semmit azon, hogy ez így tulajdonképpen lehetetlen hogy terhes legyen
2018. nov. 12. 11:55
 12/16 anonim válasza:
90%
Inkább hanyagoljátok még ezt a dolgot,inkább olvasgassatok.De azért felmerül bennem a kérdés,hogy aki ennyire buta ehhez,hány éves lehet.12?
2018. nov. 12. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Kegyetlen buták vagytok. Ha még csak be sem raktad, mégis hogy lenne terhes?? Meg a combjára ment...anyám...bőrön át beszívódik, vagy átvágja magát a tangán. Az ilyen hülyéknek megtiltanám, hogy bármi hasonlót is csináljanak a tanuláson kívül, mert azt nem ártana.
2018. nov. 12. 12:14
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Általános iskolában 7. osztályban van az első felvilágosító óra.

Hány évesek vagytok?

2018. nov. 12. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

Egyébként nem kell egyből neki esni a kérdezőnek, szerintem mindenki csinált már hülyeséget. Nekem pl. soha nem volt felvilágosító óra, nyilván biológia órán elmondták, hogy mi hogy merre, de ettől függetlenül éles szituációban (vagy utána) bennem is megfogalmazódtak efajta félelmek. Annyi különbség volt, hogy ahelyett, hogy gyk-ra felraktam volna egy kérdést úgy, hogy pár napja történt valami, inkább gyorsan utánaolvasgattam dolgoknak, majd inkább elmentünk a klinikákra, és beszélgettünk egy random orvossal, aki ért hozzá.

Egyébként meg, ha még bugyi is volt a lányon, és amúgy is a combjára ment, nem lesz semmi gond. Ha meg majd jön a nagy dolog, akkor használj minimum gumit ( én jobban favorizálom a tablettát, de ez nyilván a másik fél döntése, hogy mit tesz a testével).

2018. nov. 12. 12:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz így terhes. Ha ráverted volna a p...ra, akkor sem tudna olyan mélyre befolyni. Szex kell a terhességhez.
2018. nov. 12. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!