Járt valaki a miskolci Erzsébet fürdő klinikára?
Én majdnem félidőig jártam Szalmás doktorhoz. Nekem nem vált be, kérdéseimre nem nagyon válaszolt, 16 hetesen mikor a házi orvosi ügyeletet megjárva mentem hozzá, olyan hangnemet ütött meg, hogy szinte sirva jöttem ki.
Ami nekem pozitív volt, hogy soha nem kellett órákat várnom. Hívtak amikor időpontom volt. Előtte Szemán doktorhoz jártam, ő alapos volt, de modora nyers és volt, hogy másfél órát váratott, annyira szeretett feleslegesen beszélni.
De csak a pontosság amit Szalmás doktor mellett fel tudok hozni.
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az Erzsébet Fürdő nem klinika és ha valami gondod van hétvégén, ünnepnapon, rendelési időn kívül, vagy fekvőbeteg ellátásra van szükséged, akkor nem fordulhatsz hozzájuk, elérhetetlenek.
Unokatesóm járt más szakrendelésre az Erzsébetre, időpontra tényleg pontosak voltak (annyi pénzért lehettek is), de másban téves infókat adtak neki és sok pénzt bukott rajta, ráadásul a gondját se oldották meg végül (behívta az orvos a kórházba ambuláns műtétre adott időpontra és ott derült ki, hogy egyáltalán nincs benne a műtéti listában, az orvos persze elérhetetlen volt és az Erzsébet Fürdőben sem adtak felvilágosítást, hogy hogyan, vagy mikor lehetne elérni. Az orvos azóta is ott dolgozik az Erzsébetben)
Fél éve tetted fel a kérdést.
Elmentél dr Szalmáshoz az Erzsébet F-be?
Sikerült teherbe esned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!