Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek valamilyen...

Volt valakinek valamilyen “különleges oka” arra, hogy nem tudott teherbe esni?

Figyelt kérdés
2éve próbálkozunk. Az elején nem paráztam rá a témára. Elmentem az éves vizsgálatra, közöltem a dokival, hogy milyen terveink vannak. Azt mondta hogy ő most így semmi rendellenességet nem lát. Heti 1-2 alkalommal szedtem terhesvitamint, próbaltunk középidőben együtt lenni. Eltelt másfél év eredménytelenül. Most bekattantam. Hycosy, hormonvizsgálatok, vitaminszint, endokrinológis, ir vizsgálat, fogorvos, belgyógyász, kardiológus. Megvolt a spermavizsgálat is. Poszt coitális vizsgálat, Minden mint a nagykönyvben. Baba sehol. Végig ittan gyuri bácsi babaváró csomagját, vezetem a hőgörbét, de azért az elmúlt 3 hónapban uhn is figyeljük a peteérést. Gyertya állás, vitamin. Még a reggeli tejeskávémról is lemondtam. Járok tornázni.... lehet kicsit túltolom.... de egyszerűen nem akarom elhinni hogy minden ok nélkül ne sikerüljön. A kérdés tehát az, hogy volt e valakinek valami olyan betegsége amit az orvosok nem vettek észre, amiről nem is gobdolnánk hogy nehezíti a teherbe esést.

2018. nov. 10. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Voltak nem 'különleges' gondjaim, mint pm. alulműködés, PCO, IR, egyik petevezeték elzáródása, véralvadási probléma. Ezeket gyógyszereleték, és elkezdtük az inszeminációkat. Egyik sem sikerült, ezért lombikot javasoltak.

A lombik előtt kötelező volt egy méhtükrözés, akkor derült ki, hogy teljesen félbeválasztott méhhel születtem. Egyik UH-on sem látszott, pedig két méhnyakam is volt. 3 műtéttel oldották meg, aztán mehettünk lombikra. Azt hittük, hogy most már tényleg sínen vagyunk, de sorra sikertelenek voltak a lombikok is. Csináltattunk egy összeférhetőségi vizsgálatot, ahol kiderült, hogy az immunrendszeremben az ölősejtek túl nagy arányban vannak jelen, és működésük is fokozott, ami miatt a szervezetem jobban fellép a beültetett embrió ellen. Erre infúziókat kaptam a következő lombikkal összehangolva; na akkor sikerült.

2018. nov. 10. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Lehet valami lelki gát, és ha így van, akkor lehet, hogy ha rászánnátok magatokat az örökbefogadásra, akkor a saját baba is összejönne.
2018. nov. 10. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm ugyanezt csinálta, 2 évig. Végigjárt mindent és sehol nem találtak semmit, de a baba csak nem jött.

Teljesen kiborult és végül megbeszélte a párjával, hogy jegelik a témát mert már lassan a kapcsolatuk is rámegy annyira rágörcsöltek a témára.

Ezután elmentek nyaralni, hogy kipihenjék a 2 év idegeskedését. Rögtön összejött a baba. Múlt héten volt 2 éves a kislánya.

Szerintem próbálj meg kicsit megnyugodni. Ha más nem, akkor tartsatok egy kis szünetet, mert egy így nagyon idegőrlő.

2018. nov. 10. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Unokanővérem.

Akkor már volt egy gyereke az előző kapcsolatából, de a férjével akartak közöset (a férjnek is volt az exfeleségétől, tehát elvileg minden rendben kellett volna legyen.)

Végig csináltak hormonkezeléseket, inszemináció volt 6 db is, minden eredménytelenül. 2 év után jött az, hogy akkor megnézik belülről, hátha a méhével van gond, befektették kórházba. Akkor derült ki a probléma, a petevezetékei voltak roncsolódva, elcsavarodtak, nem volt átjárható. Ezáltal csak a beültetés játszott, negyedik alkalomra sikerült belőle a baba.

2018. nov. 12. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!