Ki tesztel a hetvegen?
Figyelt kérdés
Bocsi tudom uncsi kerdes de megis ki fog a hetvegen tesztelni.2018. nov. 8. 14:24
21/60 anonim válasza:
Szerintem teljesen egyforma. Nekem januárban volt egy kémiai, és meg nem mondtam volna előtte, hogy tíz nap késés és egy pozi teszt lesz.
23/60 A kérdező kommentje:
12 dpo vagyok van egy kis barnazasom.2 baba lenne az elso 2 holnapra jött. Most az 1 hónapba Ugy nez ki sikerült. Ugy hogy a doki szerint lassú a petefészekem. Kevés a tuszo.ugy izgulok hetfon hívom a dokim.
2018. nov. 9. 08:01
24/60 anonim válasza:
Wow, ez biztató! :) Halkan gratulálok. Nálunk a férjemmel van gond, már másfél éve próbálkozunk, első baba lenne. Most éppen a lombik/inszem előtti utolsó próbálkozásként Profertil kúrát tartunk, hátha... Ma kellene megjönnie, eddig semmi jele, de a reggeli tesztem is nega (facelle). Sajnos úgy néz ki, hogy várhatom a mensit. #8,#17 és #21 voltam.
25/60 anonim válasza:
15 os vagyok.teszteltem ma kell megjonni.negativ.😐😐
27/60 anonim válasza:
Én is jövőhéten tesztelek hétfőn vagy kedden. Már 4 napja késik.....előtte egy hétig nekem is görcsölt a hasam, mindig így tudom, hogy lassan megjön. Aztán hétfőn egy csepp barnás folyásom volt, és annyi, azóta így semmi. Átlátszó és tejszerű folyásom van egy kevés..nem várt napján negatívat teszteltem. Szerintetek? :(
Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön a baba!!!!! :) és Gratulálok annak aki pozitívat tesztelt :)
28/60 A kérdező kommentje:
Koszonom en hetfon meg egyet tesztelek szorítok mindenkinek.
2018. nov. 9. 10:26
29/60 A kérdező kommentje:
Csoda mindig van. Pl nálam azon is csodálkoztak hogy a lányom 2 holnapra sikerült. Es most ez.rebdesek oromomben.
2018. nov. 9. 10:29
30/60 anonim válasza:
Nekem semmilyen folyásom nincs, nem is pecsételtem, tök semmi... Most, hogy visszagondolok, nekem is szokott lenni nagyjából az 5. dpo-tól, de most nem volt. Nem is görcsölök, semmi. Most épp álmos vagyok, annyi. :D #8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!