Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt kérdés, szerintetek?

Teszt kérdés, szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mindenki unja, meg fogyatékos vagyok, hohy nem tudok kettőig elszámolni, de: akinek van kedve nézze meg a képet és mondjon véleményt (pozitív vagy negatív vagy pozi lesz...)

[link]

2018. nov. 3. 10:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
36%

Ja, ezért írtam, hogy negatív.

Az a teszt nem pozitív, amin nagyítóval kell keresni a második csíkot.

De tudom, itt csak azt szabad írni mindenre,hogy pozitív, különben te vagy az antikrisztus :D

1. vagyok

Kérdező!

Neked meg fel a fejjel, előbb utóbb biztosan jön a pici :)

2018. nov. 4. 10:21
 22/28 anonim ***** válasza:
36%
Őszintén én sem értem, hogy az ilyen tesztekbe hogyan látják bele ilyen sokan a pozitívat?? Én néztem messziről, közelről, fejjel lefelé, hunyorítva de nekem ez negatív tesztnek tűnt mindenhogy. És azt sem értem miért nem lehet kivárni a teszteléssel az elmaradt menstruációt plusz 3-4 napot legalább, mert akkor már szinte biztos hogy egyértelmű eredményt kapnának. Én mindkét terhességemnél kivártam 5 napot a késés után és nem is volt kérdőjeles soha a teszt eredménye. Elhiszem hogy sokan türelmetlenek, nagyon akarják tudni, de ez így csak még több kétséget és idegeskedést szül.
2018. nov. 4. 12:04
 23/28 anonim ***** válasza:
40%
Kedves utolsó válaszolók, nekem még ennyire se látszott a második csík, mégis itt rugdos a hasamban a kisbabám. :) Nekem az a fura, hogy ti nem látjátok. Időn belüli tesztnél érvényes csak, persze.
2018. nov. 4. 17:25
 24/28 A kérdező kommentje:
Néhány nappal korábban hasonló (nem)látható csík jelezte, hogy a tüszőrepesztő még nem ürült ki. Másnap totál negatív volt. 3 nappal később ilyen (este). A másnap reggeli megint teljesen fehér, pár órával később pedig megjött. 1 nap késéssel. A tüszőrepesztő miatt nem szabadott volna késnie... Biztosan igazatok van és a képen látható teszt is negatív, mégis azt érzem elindult valami, csak nem sikerült rendesen megtapadnia. Hát ez van:)
2018. nov. 4. 20:11
 25/28 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ezeken a teszteken lát valaki második csíkot, nekem az a pozitív amit nem kell nagyítóval keresni. De ha mégis pozitív lenne, nem volna egyszerűbb pár nappal később csinálni és tesztelni egy rendes pozitívat? Ha van ott baba akkor később is ott lesz, minek kapkodni?
2018. nov. 4. 21:43
 26/28 anonim ***** válasza:

Jaj, ha az ostobaság rosszindulattal párosul...

Azóta eltelt majdnem 2 hónap és nem aktuális ebben az esetben, de azért leírom.

A HALVÁNY POZITÍV IS BIZONY POZITÍV!! Ugyanis csak hcg hatására jelenik meg 2. csík! Az, hogy nem lesz belőle baba, már más kérdés. Ezer oka lehet, főként genetikai. Régen, az érzékeny tesztek megjelenése előtt tudomást sem szereztek az ilyen kémiai terhességekről az anyukák. Az pedig szintén más kérdés, hogy érdemes-e épp ezért ilyen korán tesztelni, mert jobban fáj, ha pár nap múlva mégis megszakad a folyamat.

Én is nagyon korán szoktam tesztelni, mert progeszteron hiányom van. Így a leghalványabb pozinál is elkezdem a pótlást, nehogy ezen múljon a gyermekem élete.

Mellesleg az én ettől halványabb pozitív "Predictorom" most itt legózik mellettem. :)

Sok sikert kívánok a továbbiakban a kérdezőnek! És persze azért a károgóknak is. ;)

Beszéltem. Uff. :D

2018. dec. 29. 10:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Persze, lehet pozitívnak venni az ilyen teszteket, csak felesleges. Attól még, hogy a tiéd ott legózik melletted, meg lehet nézni akár itt az oldalon is, hány ilyen tesztből lesz legkésőbb egy hét múlva egy csalódott írás, hogy "megjött".
2018. dec. 29. 11:44
 28/28 anonim ***** válasza:
Pontosan tudom mire gondolsz, de ez a teszt akkor is pozitív volt és a kérdés ez volt.
2018. dec. 29. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!