Teszt kérdés, szerintetek?
Tudom hogy mindenki unja, meg fogyatékos vagyok, hohy nem tudok kettőig elszámolni, de: akinek van kedve nézze meg a képet és mondjon véleményt (pozitív vagy negatív vagy pozi lesz...)
Ja, ezért írtam, hogy negatív.
Az a teszt nem pozitív, amin nagyítóval kell keresni a második csíkot.
De tudom, itt csak azt szabad írni mindenre,hogy pozitív, különben te vagy az antikrisztus :D
1. vagyok
Kérdező!
Neked meg fel a fejjel, előbb utóbb biztosan jön a pici :)
Jaj, ha az ostobaság rosszindulattal párosul...
Azóta eltelt majdnem 2 hónap és nem aktuális ebben az esetben, de azért leírom.
A HALVÁNY POZITÍV IS BIZONY POZITÍV!! Ugyanis csak hcg hatására jelenik meg 2. csík! Az, hogy nem lesz belőle baba, már más kérdés. Ezer oka lehet, főként genetikai. Régen, az érzékeny tesztek megjelenése előtt tudomást sem szereztek az ilyen kémiai terhességekről az anyukák. Az pedig szintén más kérdés, hogy érdemes-e épp ezért ilyen korán tesztelni, mert jobban fáj, ha pár nap múlva mégis megszakad a folyamat.
Én is nagyon korán szoktam tesztelni, mert progeszteron hiányom van. Így a leghalványabb pozinál is elkezdem a pótlást, nehogy ezen múljon a gyermekem élete.
Mellesleg az én ettől halványabb pozitív "Predictorom" most itt legózik mellettem. :)
Sok sikert kívánok a továbbiakban a kérdezőnek! És persze azért a károgóknak is. ;)
Beszéltem. Uff. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!