Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Recept nelkül lehet kapni...

Recept nelkül lehet kapni valamit vizesedes ellen?

Figyelt kérdés

A dokim csak juli.13.-an lessz.Nyaral. 22-hetes vagyok.

Dagadnak a bokaim,zsibbad minden este a kezem könyektöl.Olyan mintha inhüvely gyulladasom lenne.Ha tud valaki valamit kerem segitsen!!! Elöre is köszönöm.

2010. jún. 25. 05:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos erre még receptre sem adnak ilyenkor semmit.

Én ugyan igy vagyok, sokszor alig birok lábra állni,átérzem a "szenvedésed".Próbálj minél többet inni, van már dinnye nekem az segített sokat.Lábfelpolcolás, du-i pihengetés.Mást nem nagyon tudunk tenni.Sajnos.

Kitartás, és Boldog Babavárást!

35 hetes km.

2010. jún. 25. 07:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a kórházban hallottam amikor szültem,hogy a vizesedés ellen sokat segít a fehérjedús étrend.Egy doki mondta a vizitnél.Remélem segítettem.
2010. jún. 25. 11:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem semmi nem segített a vizesedés ellen..és akkor tanácsolták nekem, hogy egyek pár adag fogyókúrás káposztalevest..végül is gondoltam veszteni semmit nem vesztek..két napig ettem és olyan szinten kihajtotta belőlem a vizet, hogy még a bokámnál se láttam már semmit..csak írd be a keresőbe ,hogy káposztaleves diéta..fogyókúrára igazán nem is való mert csak a vizet hajtja ki ..és igyál jó sok folyadékot is..mert ha nem iszol akkor még jobban raktározódik el benned ..és attól, hogy babás lesz ne aggódj egy pár tányér diétás levestől nem lesz bajod csak elmegy a felesleges víz..végül is káposzta, répa paprika, zeller, hagyma és paradicsompüré ami benne van, ezektől bajod nem lehet.
2010. jún. 25. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
attól, hogy babás lesz..helyett attól, hogy babás vagy..bocs rosszul írtam
2010. jún. 25. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem a dokim bodza teát javasolt. hatott is meg nem is. :-)

2010. jún. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!