Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2különböző 10es érzékenységű...

2különböző 10es érzékenységű teszt mutathat más eredményt?

Figyelt kérdés
Csináltam egy clear blue tesztet, amin nagyon halványan ott a második csík,meg egy one step tesztet,az pedig full negatív.Lehet különbség 10es és 10es teszt között?Csak a márka más.
2018. nov. 1. 09:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem teszek fel képet direkt,mert enélkül is vannak olyanok,akik mindenbe belekötnek...🙂 Egyébként képen nem is lehetne látni szerintem.hétfőn csinálok még egyet.

2018. nov. 1. 14:30
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

Szia,szerintem clear bluenak nem szabad hinni,legalàbbis ilyen koràn,ha màr hatàrozottan ott van aminek kell akkor okè.

Engem pl àtvert,nagyon halvàny volt....màr bele is èltem magam aztàn eszembe jutott hogy èn az előtte valò hònapban is làttam valamit,ès fènykèpen ugyanùgy ott volt a halvàny màsodik csìk. Ott màr tudtam hogy nincs baba :(

ès meg is jött rà pàr napra

De persze ettől függetlenûl nàlad attòl mèg lehet baba,akkor is ha most meg negatìv a teszt,ne tesztelj ilyen koràn

2018. nov. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!