Szerintetek ez pozitív (EARLY PREDICTOR)?
2018. okt. 28. 07:33
11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ma van a nemvárt napja, így már hajnali 4-kor teszteltem.
X-epil FULL negatív, hófehér :-(, pedig a múltkorin mintha láttam volna valamit, de lehet csak beképzeltem.
A predictor pedig erősebben pozitív, bár azt hittem sokkal erősebb lesz. Csatolom a képet a vasárnapi és a mostani tesztről (természetesen az alsó a mai).
2018. okt. 31. 04:28
12/15 anonim válasza:
A mai egyértelműen pozitív szerintem. Finoman gratulálok neked! :*
Én vasárnap csináltam egy predictort, ugyanolyan lett akkor, mint neked az első, de én azt negatívnak véltem, hétfőn csináltam egy xepilt, az is hófehér, de a mai teszted után lehet csinálok én is egy új predictort. Nekem pénteken volt egy kis vérzésem, azóta semmi. Hétfőn kellett volna megjönnie. 9-es vagyok
14/15 anonim válasza:
Gratulálok! :) Egyébként nálam ugyanez volt. Mindkét gyermekemnél a Predictor már egy hete mutatta, amikor az x-epil még fasorban sem volt. Nem hiába, olcsó húsnak...
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hátha olvassa valaki utólag 😊 Valóban pozitív volt a tesztem, de a 6. héten megállt a fejlődésben a baba 😩 Missed ab. Azóta megszületett a kisfiam, 9 hónapos 😊
2020. dec. 26. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!