32 napos ciklus mellett, hanyadik ciklusnapon maradtal terhes?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 13:33
1/9 anonim válasza:
A luteálus szakasz (peteérés és következő vérzés közötti időszak) 12-16 nap.
Ennyit számolj vissza, kb. itt lesz a peteérés.
4/9 anonim válasza:
fogalmam sincs. Sose számolgattam.
6/9 anonim válasza:
Nem maradtam terhes, hanem teherbe estem, terhes lettem, de a 17. Ciklusnapom volt ovum
7/9 anonim válasza:
Mi az, hogy maradtál? Tehát minden hónapban terhes lesz az ember, aztán vagy úgy marad, vagy elvetél?
8/9 anonim válasza:
Vannak tájegységek, ahol így mondják. Nekem is idegen, unokatestvéreméknél meg ez a természetes. Egyébként 31-32 napos ciklussal a 11. napon.
9/9 anonim válasza:
A 10-en. 8 hónapig vartam a peteerest akkor, amikor visszaszamolva lennie kellett volna, majd a 10. napon estem teherbe. Biztosa a datum. Azota is 10-12. napon van tojasfeherjes nyakom ugy, hogy 30-32 naposak a ciklusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!