Kedden voltunk először együtt a barátommal, megszakításos módszerrel,1napot késett, m megjött. Lehetek terhes?
Az orvossal telefonon beszéltem,azt mondta szinte kizárt,én nem is írná fel az esemény utáni tablettát,mivel a két menstruációm között a 23.napon szexeltünk, kicsi az esély.
Teszteljek vagy ne? Egyáltalán kimutatja 2,5nap után ha baj van?
Jól értem, hogy kedden voltatok együtt, csütörtökön megjött? Ha teherbe is estél, most még biztosan nem vagy terhes, mert kell úgy 10 nap-2 hét (vagy mennyi) a beágyazódáshoz, szóval ha, akkor a következő menstruációd maradna ki. A teszt is csak jó két hét múlva fog mutatni valamit legkorábban. Lehetsz terhes, hiszen óvszer nélkül volt benned, de ahogy az orvos is mondta, kicsi az esély. Persze ha te leszel az az egy a millióból, az nem fog megnyugtatni, tudom.
Mit jelent nálad a megszakítás? Épp csak betette 3 lökés erejéig, vagy csak a vége előtt vette ki (és ki tudja, a fele bement e...)?
Ha most nem is, nagy rá az esély, hogy előbb-utóbb az leszel.
2,5 nap után pedig még nincs terhesség, tehát nincs az a teszt, sem vérvétel, ami kimutatná. Ugyanis akár vizeletet nézünk, akár vért nézünk, hcg hormont néznek, az pedig csak a beágyazódás után kezd el termelődni, az pedig a megtermékenyítést követő kb. 10 nap múlva történik meg.
Nyilván nem nagy rá az esélyed, de bármi megeshet.
És hogy őszinte legyek, nem tudom mit vagy úgy oda. Nyilván, ha gond lenne a terhesség, akkor védekeztél volna rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!