Szerintetek van esélye hogy teherbe estem?
Ott kezdeném, hogy a nagyon rendszertelen a menstruációs ciklusom.
Márciusban voltam nődokinál utoljára, azt mondta van egy nagyon nagy, meg nem repedt tüsző, okozhat ilyen problémát. Adott rá noroclutot, áprilisban meg is jött, ugyan így májusban is.
A hónap vége felé szokott megjönni mindig, júniusban viszont csak premenstruációs tüneteim voltam kb 2 hétig, ezért is nem mentem el orvoshoz, mert tudtam úgy is megjön. Meg is jött, de július első felében. Augusztus teljesen kimaradt. Aztán jött a szeptember. Kb szept. 10-től ismét premenstruációs tüneteim voltak, 28-án meg is jött. 6 napig tartott. Október 15-én tojásfehérje jellegű átlátszó folyásom volt, ez ugye utalhat ovulációra. 13-án/ 14-én együtt voltam párommal, nem védekeztünk. Kb 5-6 napja enyhe szúró alhasi fájdalmam van.
Nem tudom hogy ezek csak megint premens. tünetek, vagy van esélye annak, hogy baba? Mivel azt se tudom, hogy a ciklusom hány napos, és mior kéne megjönni, így tesztelni is leghamarabb november elején tesztelnék. De az még messze van, én meg már nagyon kíváncsi vagyok. Kb 1-1,5 éve nem védekezünk párommal, de így még nem éreztem.
Van valaki itt akinek ugyan ilyen szeszélyes a ciklusa, mégis össze jött a csoda?
Én rendszeresen jártam/járok endo dokihoz hiszen pm alulműködésem van.
Hasonlóan kusza ciklusokkal 18hetes terhes vagyok😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!