Ettől nem estem teherbe ugye?
Tegnap ultem a buszon, elottem egy ferfi ult ott. Terhes lehetek ?
Hany eves vagy, 8 ? Merthogy a 9
eves unokahugom is tudja, hogy keszul a baba!
Amíg nem vagy tisztában a teherbeesés menetével, addig inkább ne fogdoss semmit. Iszonyú sötét a kérdés, és a gyerekes megfogalmazáson meg tartalmon látszik hogy sík hülye vagy az egészhez, de a véred már vinne.
Jobb, ha utánanézel a dolgoknak, mert a jelenlegi tudásod alapján egyelőre jobban félsz minden mozdulattól (nem, nem lesz terhes attól senki, hogy ruhában hozzásimulnak), de ha a hév belevisz, simán felcsinálnak majd, mert úgy tűnik hogy egyik fél sem tudja hogy mit csinál vagy csinálhat.
(Kettes, szerintem terhes vagy, ikrekkel!! :D)
Kérdező, ez ugye kamu kérdés? Ha mégsem, elárulnád miért kezd valaki szexuális életbe, ha még a saját testét sem ismeri? (Biztos vagyok benne hogy nem a petefészked fájt, a kérdésed alapján azt se tudhatod milyen ha tényleg az fáj.) Miért nem jársz utána ezeknek a dolgoknak mielőtt bele kezdesz? Komoly a kérdésem, nem piszkálni akarlak! Csak komolyan nem értem, ezt hogy gondoltad? És ha tényleg egyszer olyat csináltok amitől terhes lehetsz? Akkor abortuszra fogsz járkálni, elvetetni egy kis életet? Ezzel ajánlanám azt is, ha már utána nézel a szexnek, nézz utána a helyes védekezésnek is!
Szerintem is olvass utána főleg a védekezésnek. Ha ennyire félsz akkor nyugodtan használj több védekezési módot egyszerre pl. tabletta és óvszer, óvszer és naptár módszer stb.
A teherbe eséshez minimum óvszer nélkül kell behatolásnak történnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!