Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet lazán kezelni a...

Hogyan lehet lazán kezelni a próbálkozás időszakát? Hétfőre nem várom és próbálok nem agyalni rajta, de nehezen megy.

Figyelt kérdés
Egyfolytában a tüneteket figyelem, érzem, nem tudok elvonatkoztatni.
2018. okt. 19. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én is rá voltam feszülve az egész próbálkozásosdira...de szerencsére első alkalommal megfogant

tuti,ha több hónapot kellett volna várni a kistesóra beleőrültem volna :/

bár vicces tesztelni alig mertem, féltem a csalódástól 😕 úgyhogy kimaradt menzesz után 4.nap vettem erőt magamon,hogy lesz ami lesz..szerencsére akkor már egyértelmű pozitív volt

ittam cickafarkteát-palástfűteát-koenzimq10+e vitamint is szedtem..mindenki azzal rémisztgetett,ha ennyire rástresszelek nem fog egyhamar sikerülni 😯

16 hetes vagyok

2018. okt. 19. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nalam ugyan ez van! En se vagyok itt pedig allandoan! Nem kell amugy is figyelem a testem jelzeseit most jobban! Dolgozok is pedig! Nem unatkozok azert! Nagyon nehez ezt figyelmen kivul hagyni foleg ha erzed most jaj epp beszurt az alhasadnal vagy fajdogal a medence csontod akarmi ilyen kis tunet azt hozza ki hogy na most lehet baba van! Nagyon nehez! Egyutt erzek a kerdezovel! En a 8.dpo-n vagyok ma.
2018. okt. 19. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló vagyok.Ma (12. dpo) csináltam egy tesztet de negatív lett.És wc-és után a wc papíron kis barnás/rózsaszínes nyák van, úgyhogy szerintem nekünk ez a hónap sem sikerült😢 Eléggé elkeseredtem, másfél éve próbálkozunk, most úgy éreztem, hogy sikerült.Minden sikertelen hónap után meghal egy kis részem...
2018. okt. 20. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!