Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor mennyi idős terhes...

Most akkor mennyi idős terhes lehetek? Vagy most mit kell számolni meg hogyan?

Figyelt kérdés
mult hét csütörtk úta pozitívakattesztelek voltam egnap dokinál azt mondta hogy nem tud bítosra mondani semmit majd jövő héten de minden jel babára utal!viszont vannak ilyen tehesség kalkulátorok amikbe be írtam hogy utoljára május 19.-én jött meg és az azt mutatta ki hogy 5 hete terhes vagyok!de kor ezt a doki miér nem látja még?vagy ez mitől függ hogy lássa?hüvelyi ultrahanggal nézett meg!
2010. jún. 24. 10:10
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi hogy egy két betüt ki hagytam!:-)
2010. jún. 24. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:

a doki kb 6 hetesen láthatja. Kézzel is és ultrahanggal is.

Előtte érezhet/láthat petezsákot, de az nem biztos. Biztos a teszt

2010. jún. 24. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
5 hetes terhesen nem sok mindent lát a doki, csak max. egy petezsákot. Ez teljesen normális. Az utlós meni első napjától számold, a betölteött hét számít geynek. tehát ma te 5 hetes és 1 napos vagy. Gratula! két hét múlva, ha mész megint, már dobogni fog a pici szív!
2010. jún. 24. 10:14
 4/6 A kérdező kommentje:
múlt hét csütörtök óta minden nap csináltam és egy "25"-ös kivételével mind pozitív lett!meg mondta hogy lát valami zsák szerűt de nekem ez a "doki nyelv" közben egy kcsit kínai!
2010. jún. 24. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó menzi 1. napjától kell mindent számolni. Szívhang a 7. hét előtt szinte soha nem észlelhető, a petezsákot talán már látnia kéne, de az is lehet, hogy gép se valami jó, vagy késői ovu volt, és fiatalabb a terhességed, mint számolnánk. Ne aggódj, nyilván 1-2 hét múlva kontroll.
2010. jún. 24. 10:15
 6/6 A kérdező kommentje:
jövö hét kedden kell visza mennem azt mondta a dokikám hogy akkor már bíztosabbat td mondani!jajaj ;-) nagyon örülök!
2010. jún. 24. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!