Volt már valakinek hegterhessége? Állítólag ritkább mint a fehér holló, százezer terhességböl egyet érint, de az az egy pont mi vagyunk, ezt nem hiszem el.
Mert ezáltal h abba a hegbe ágyazódott be,hétköznapi nyelven: kinyirta a méhemet...
Nem lehet a méh nélkül eltávolítani..
Ha marad, belenő a hugyhólyagomba, vagy a hasfalamba, végez velem is...
Szerintem menj el több orvoshoz is.Mert ha ez így lenne, akkor nem lenne ennyi programcsászár, és a sok császárosnak, nem lenne ennyi gyereke.Rokonunk is van több aki 3-4 gyereket császárral szült,és még csak nem is hallottam ilyenről.
A hegszövet a méheden ugyan olyan méhizomszövet,mint eddig, csak gyengébb(4-5 terhességnél egyre gyengül),azon nem tud átnőni a gyerek.
Nekem google a barátom.
Ilyenkor az előző császármetszéskor keletkezett hegbe tapadhat bele a következő terhesség, ami már kisterhes korban is gondot okozhat, de ha csak később derül ki, a magzat kiemelése után a császármetszésnél a méh akár eltávolításra is kerülhet. Azzal is számolni kell, hogy a metszés helyén keletkező heg nem lesz olyan erős, mint az érintetlen izomszövet.
Itt pld azt írják, hogy szülésnél lehet ki kell venni a méhed...Lehet= nem biztos.Keress egy orvost olyat aki normálisan tájékoztat és nem kapásból a méhedet akarja kikapni.
Nem értek hozzá, és azt sem tudom, milyen orvosnál voltál, de én mindenképpen elmennék egy igazán jó magánorvoshoz.
Sztk-sok hajlamosak nem gondolkodni, csak rávágni, hogy nincs más lehetőséged.. De ha magán doki volt is, akkor is elmennék másodvéleményért.
Mindenkepp kerj masodvelenyt.
Nyilvan minden eset kicsit mas, de egy baratnomnek volt ilyen terhessege 2 eve. Mi kulfoldon elunk (ok is), es nala szoba sem kerult a hiszterektomia, pedig nem is terveztek ujabb babat. (Ket csaszar utan tervezetlen 3. terhessegnel tortent ez, de erosen arra hajlottak, hogy megtartjak).
Azt hiszem, hogy 7 hetes korul volt, amikor kiderult, de masnap meg is mutottek. A terhesseget szakitottak meg es eltavolitottak a petezsakot, laporiszkopias mutet volt.
Tenyleg nem merult fel sem, hogy el kell tavolitania mehet.
Akkor olvasgattam utana a dolognak, mert soha nem hallottam rola. Nagyon sok angol nyelvu tortenetet olvastam, de ez a meheltavolitas nem volt altalanos.
Mindenkepp kernek masodvelemenyt a helyedben, meghozza surgosen. Szerintem ezzel a problemaval azonnal fogad barmelyik klinika/orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!