Hányadik hónapra jött össze a kisbabátok?
Symicia gyógyszert szedtem 18 éves korom óta. Itt az idő a babaprojektre, most szeptember 20-án vettem be az utolsót, 24-én megjött. Minden második nap együtt vagyunk, iszom a cickafark teát, és mostanában elkezdett a mellem fájni, viszketni. Ilyen menzesz előtt sem volt még. 23-án nem várom, ma teszteltem, mert nem bírok már magammal és negatív. Nektek hány hónap volt a teherbeesés?
24/l
Izgi :D akkor tesztelek majd én is
Írjunk majd!!
23.-ra nem várja. Tehát a peteéréstől (ha volt) eltelt 1 hét. Azaz a napokban van a beágyazódás. Tehát mire beindul, és érzékelhető lesz a hcg szint, addigra lesz 21-23 környéke.
Feleslegesen stresszeled, meg húzod magadat! Az is lehet, hogy most pozitív, aztán örülsz, majd a nemvárt napján mégis megjön, mivel kémiai terhességed volt. Ezért nem is érdemes hetekkel korábban elkezdeni tesztelgetni. A legtöbb nő járt már így, csak mire tesztelnie kellett volna, addigra jelentkezett a vérzés, így nem is volt róla tudomása, hogy volt egy kémiai terhessége.
Sok sikert, de tényleg elég csak 1-2 nappal a nemvárt előtt tesztelni, ha ennyire nem bírod kivárni.
Miujsag lányok? Remélem mindenkinek sikerül pozitivat tesztelni :)
( 1 kislányos anyuka)
Nekem 2 napja semmi de nega a teszt 😅 majd a kovi hónap
Naltok?
Pénteken kellene megjönnie, mèg van időm de nem bírtam ki 10es facelle teszt negatív lett kettő is. Sosem lwsz kistesó :(
(Kislanyosanyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!