Teljes bizonytalanság terhes vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Tegnap este azt hittem hogy megjött mert egy rózsaszín csepp volt a tisztaságimon meg a wc papíron. Csütörtökön kellett volna megjönni. Görcsöltem is tegnap tegnapelőtt is szinte egésznap. Ma reggelre gondoltam már biztos megjön tesztet se vettem. De megint semmi a görcsök enyhűlnek.2018. okt. 13. 08:29
12/14 anonim válasza:
delutan is kimutatja..anno nekem ia delutan mutatta ki..csak ugy kigrott a ket csik
13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos mire megvettem a tesztet megjött :(
2018. okt. 13. 22:46
14/14 anonim válasza:
Sajnalom kedves kerdezo :( Amugy az a vicc en akarhanyszor tesztelni akartam mert ugye azt mondjak varjuk meg a nem vart napjat. Megvettem a tesztet haza battyogtam vele, be a wc-be es hopp meg is jott.... Kb 3x jartam igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!