10. ciklusnapon 15 mm tüsző és 6 mm nyálkahártya jó?
Figyelt kérdés
Eddigi ciklusaimban 17-18. napon volt peteérés (ovuteszt és hő alapján) Akiknek nézték ovu előtt a tüszőt, mekkora volt? Köszi2018. okt. 10. 11:53
11/18 anonim válasza:
Gratulalok!!! De jo, hogy megirtad! Minden jot nektek! Elozo valaszolo voltam. ;-)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! ;) reméljük minden okes lesz! Mindenkinek szurkolok!
2018. okt. 28. 08:46
14/18 A kérdező kommentje:
Amugy 16. Ciklusnapon lett peteeres! 17. Nap már magas volt a hő! 9. Dpon pozit teszteltem(25. Ciklus nap) 11 napos volt a lutim
2018. okt. 28. 08:48
15/18 anonim válasza:
Nekem is pont így volt, csak nekem tavaly júliusban :)
Meg egyszer gratulálok, boldog babavarast
16/18 anonim válasza:
5-os vagyok, es meg tobbszor hozzaszoltam. Nalunk kiderult, hogy peteers van, de nem reped meg a tuszom. Most clostizok. Koszi a reszletes infot!
Meg egyszer gratulalok!!! 👶
17/18 A kérdező kommentje:
Volt laborkivizsgalasod? Nekünk is nehezen jött emiatt össze az első baba. Most inofolicot idtam 5. Honapban sikerült. Előző baba 7. Inofolicos hónapban!
2018. okt. 28. 19:07
18/18 anonim válasza:
Igen, mindenunk rendben van, 2 honapja voltam utoljara vervetelen. Apa is rendben. Ez a mi evunk lesz vegre, eldontottem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!