Elbizonytalanodtam, mert a menzesz előtt vagyok 2 héttel és nagyon fájnak a melleim, meg is duzzadtak. Ebből most komolyan létrejöhet terhesség?
Szept. 23-án voltam együtt a párommal kétszer egymást követően. Fél óra biztosan eltelt a 2 szex között.
Óvszerrel védekezünk, az elejétől a végéig, amikor elélvezés után leveszi, mindig megtörli a péniszét is törlőpapírral. A második menet előtt volt egy kis szájjal kényeztetés is, majd felhúztam a 2. gumit. Felhúzás közben véletlenül hozzáért a kezem a makkjához is, de szerintetek minimum fél óra szünet, törlés és szopás után még maradhatott a péniszén életképes spermium???
Abszolút nem paráztam rá tegnapig, amikor váratlanul közölte hogy mekkorák a melleim (jó pár napja nagyon fájnak is, szokott menzesz előtt, de annak 16-án van az ideje).
Most nagyon ráparáztam, esküszöm már a hasamat is nagyobbnak látom 😧
Hozzáértők, mondjatok valami okosat amíg eljutok tesztet venni 😕 Köszönöm!
Bocsánat, rosszul írtam, már jó pár napja fájnak, nem most kezdődött, hanem 16.-a előtt 2 héttel. Átlagosan 30 napos a ciklusom, az előző menstruációm szeptember 16-án volt.
És azért írtam le ilyen részletesen, mert ilyen helyzetben minden számíthat!!!
Én is így gondolom, utolsó kommentelő.
Ilyen idegtépő amikor valaki bogarat ültet a fülembe, hogy még kérdést is kiírok róla...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!