Az elmúlt hétben minden tünetet éreztem, és ma reggelre elmúlt. Akkor nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Elméletileg most pénteken kellenne megjönnie!De egy jó ideje(kb. 1 hete)fura tüneteim voltak!Mellfeszülés,viszketés,émelygés,haspuffadás,gyomorégés,szúró érzés a hasba,és mindjárt megjön ÉRZÉS!Gyakori vizelési inger, és érezhetően megkeményedett,felpuffadt has a méhem tályékán!Szinte biztosra vettem hogy terhes vagyok, de ma reggelre minden tüntem elmúlt!Picit néha görcsölök meg a mellembimbóm körül egy kicsit barna lett de ENNYI!!!!A méhemnél a hasam már nem kemény és nem is olyan puffadt!Csak kicsit!Most mégsem vagyok terhes?Vagy lehet csak a tünetek jönnek mennek?Szerintetek?Járt már valaki így?Jövőhét hétvégén tesztelek hogy biztos legyen!2007. dec. 3. 10:34
1/4 anonim válasza:
Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél előbb, kinél később jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!
2/4 anonim válasza:
A mellbimbóudvar sötétedése eléggé biztató jel. Kicsit korainak tartom a tüneteket, nem lehet, hogy korábban is teherbe estél? Pl. ciklus elején... előfordult már ilyen. Azért szorítok hogy baba legyen, és ne csak az élet tréfálkozzon veled és álterhesség legyen!
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális, ha a tünetek megszűnnek, visszatérhetnek vagy el is maradhatnak, ha szerencsés vagy. bíztatóak az érzéseid, pár nap késés után teszt! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!