Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hétben minden...

Az elmúlt hétben minden tünetet éreztem, és ma reggelre elmúlt. Akkor nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Elméletileg most pénteken kellenne megjönnie!De egy jó ideje(kb. 1 hete)fura tüneteim voltak!Mellfeszülés,viszketés,émelygés,haspuffadás,gyomorégés,szúró érzés a hasba,és mindjárt megjön ÉRZÉS!Gyakori vizelési inger, és érezhetően megkeményedett,felpuffadt has a méhem tályékán!Szinte biztosra vettem hogy terhes vagyok, de ma reggelre minden tüntem elmúlt!Picit néha görcsölök meg a mellembimbóm körül egy kicsit barna lett de ENNYI!!!!A méhemnél a hasam már nem kemény és nem is olyan puffadt!Csak kicsit!Most mégsem vagyok terhes?Vagy lehet csak a tünetek jönnek mennek?Szerintetek?Járt már valaki így?Jövőhét hétvégén tesztelek hogy biztos legyen!
2007. dec. 3. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Produkálhat a tested áltüneteket is, ill. a nagy vágyakozás a terhesség után, de az, hogy elmúltak a tünetek még nem feltétlenül jelenti, hogy tévedtél. A rosszullétek hullámzóak, kinél előbb, kinél később jelentkeznek. A többi más tünetet is okozhatja pillanatnyi stressz, vagy enyhe felfázás, szóval nem kell aggódnod, hogy már "elmúlt" a terhesség. Ha az vagy, egy hét múlva már mindenképp ki kell derülnie. Kitartás!!
2007. dec. 3. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A mellbimbóudvar sötétedése eléggé biztató jel. Kicsit korainak tartom a tüneteket, nem lehet, hogy korábban is teherbe estél? Pl. ciklus elején... előfordult már ilyen. Azért szorítok hogy baba legyen, és ne csak az élet tréfálkozzon veled és álterhesség legyen!
2007. dec. 3. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, ha a tünetek megszűnnek, visszatérhetnek vagy el is maradhatnak, ha szerencsés vagy. bíztatóak az érzéseid, pár nap késés után teszt! Drukkolok!
2007. dec. 3. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! lett babád?:)
2009. ápr. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!