13 dpon vagyok (inszeminacio utan) nagyon halvany terhessegi teszt, vereredmeny: alacsony hcg szint. Remenykedhetek meg? Utrot hasznalok, segithet?
Nem akarok veszamadar lenni de nem igazán biztató
Nagyon csisszes
Ma megvolt az elso ultrahang. Az orvos mindent rendben talalt. Azt mondta, hogy a terhesseg, koranak teljesen megfelel. Egyeduli dolog ami engem aggaszt, o nem talalta veszelyesnek, hogy a mehben folyadek lathato. Egy het mulva kell menjek ujra ultrahangra.
A doki szerint a hcg szint innen arra mar nem lenyeges.
Azt mondta, hogy az utrot is elhagyhatom, mert a progeszteron szint nagyon jo.
A hcg szintem meg 4828 volt.
Ma megyek ultrahangra.
Koszonom szepen!
Majd megirom mit mond a doki.
Remelem a folyadek eltunt es minden rendben lesz. Olyan nehez a bizonytalansag es a sok varas. Az utrot nem mertem elhagyni. Remelem nem lesz gond belole.
Sziasztok! Igen, megvolt es minden rendben :) A folyadek is eltunt szerencsere. Teljesen normalisan fejlodik korahoz kepest.
Remelem ezutan is minden rendben lesz. Nagyon orulunk a babanak :D
Koszonom a biztatast!
A folyadék normális. A tuszo megreped és folyadék is távozik belőle ami van akinek sokáig megvan. Nekem 6hetesen tűnt el.
:)
Gratulálok szívből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!