Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik teszt a legérzékenyebb?...

Melyik teszt a legérzékenyebb? A tünetek hamarabb jelentkeznek, mint a teszt kimutatja?

Figyelt kérdés
Van már egy 6 hónapos babám, június 3-án volt a menzeszem, még nem kéne megjönnie, de már 1 hete fáj a petefészkem, meg néha a mellem is. Mitől lehet? Ma csináltam 1 tesztet, lilyt, de negatív lett, bár még nem hiszem, hogy kimutatná.
2010. jún. 23. 16:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 3hete vannak menzis fajasaim es meg nem kéne megjönnie,ovu tesztjeim pozitívak(jostesztnek hasznaltam kivancsisagbol),de csinaltam Gabriell tesztet par nappal ezelött ami negativ lett delutani vizeletböl.Erdekes esetek vagyunk szerintem:))majd irj h mi az eredmenyed vegül is.Szoritok ha babat szeretnel:)
2010. jún. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!