Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
a ciklusom 34 napos. egy héttel a mensim után lefeküdtem a baratommal, de a elejen nem hasznaltunk ovszert, iy kb 10 masodpercig anelkul csinaltuk aztan ovszerrel folytattuk. ez volt nekem az elso alkalom, utana egy nappal eleg bő 'folyásom' volt két napon is, ami nem tudom hogy normalis e? tegnap nem szexeltunk csak egyszer volt bennem szinten csak ugy 15 masodpercig. lehetséges hogy terhes leszek?2018. szept. 30. 11:28
1/2 anonim válasza:
Igen,lehetséges,hiszen védekezés nélkül szexeltek.Ha késik a menstruációd,akkor csinálj egy tesztet.
Addig is mérlegeljétek a lehetőségeket.Ha nem veszel be esemény utáni tablettát és teherbe esel,akkor fel kell nevelnetek a gyereket,illetve marad még az abortusz mint opció.
2/2 anonim válasza:
“tegnap nem szexeltunk csak egyszer volt bennem” Akkor azt minek nevezed??? Attól, hogy a pasi nem élvez beléd, még ugyanúgy szex.
Az előváladéktól is eshetsz teherbe. De ezek szerint nem baj, ha becsúszik a baba, mert ha baj lenne, akkor az elejétől védekeznétek.. Ha meg nem tetszik a gumi, ott van a fogamzásgátló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!