Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézné nekem valaki aki ért...

Megnézné nekem valaki aki ért hozzá? Lehet baba avagy sem? Holnapra nem várom

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 23. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ebből ezt neked itt senki nem fogja megmondani.:( Ez az adat kicsit kevés. A hő mondana a legtöbbet, de azt néhányszor mérted, nagyon eltérő időben. Az egyetlen, ami biztató lehet, az a viszonylag magas hő. A 37 fölötti az már nagyon esélyes. Ha leesik, akkor meg fog jönni, ha szépen fenn marad 37 fölött, akkor kicsit irígy vagyok :)
2010. jún. 23. 11:43
 2/8 A kérdező kommentje:
a múlt hónapban nem esett le hőm és mégis megjött,akkor az miért volt?
2010. jún. 23. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia, nagyon kevés az adat, nincs összehasonlítási alap, ahol lehet látni, hogy a tüszőrepedés előtt mennyi volt a hőd, mikor volt tüszőrepedésed, hány napja lehet fent a hőd, sajnos így szerintem értékelhetetlen, sokkal több adat kellene, ajánlom figyelmedbe a következő oldalt, ahol sok vezetett terhesgörbét találhatsz:

[link]

még annyit, hogy mindig kb azonos időpontban felkelés után kell hőmérsékletet mérni, nem a napközben.

a méhnyák állapotából jókor voltatok együtt, remélem sikerült :))

2010. jún. 23. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:
hát a késői mérés azaz éjszakás műszak hibája.
2010. jún. 23. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
sokaknál, pl nálam is előfordult, hogy nem esik le a hőm a mensi előtt, csak pár nappal később, ahogy a vérzés intenzítása csökken, ez sajnos sokszor becsapja az embert, pedig jön a piri, valószínűleg ez összefüggésben lehet a progeszteron mennyiségével. ami magasan tartja a hőt a peteérés után
2010. jún. 23. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:

szia!

nem holnapra nem várod, hanem még van minimum egy heted mától

2010. jún. 23. 12:05
 7/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.ezt honnan gondolod?még egy hétig nem szenvedhetek így.ovu óta olyan az érzésem mintha bármikor megjönne.akkor már nem értem.most miért van ez?
2010. jún. 23. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
onnan, hogy 16-án (+- 1 nap) volt az ovulációd. (onnan 14 nap a nem várt napja) az előbbit a méhszáj állapota és a folyás állapota is igazolja
2010. jún. 23. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!