Előfordulhat, hogy a megemelkedett hő ellenére mégsem volt ovuláció? Nem múlik a pé-t kísérő alhasi- és derékfájdalom 7. napja.
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 09:35
1/14 anonim válasza:
bármi előfordulhat. mert a hőt sok minden más tényező is befolyásolhatja, pl betegség, amit te nem is érzel, csak a szervezeted reagál kis hőemelkedéssel
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, az is lehet. Ovutesztelek is, rendesen + volt, aztán -. Ezt elfelejtettem írni....
2010. jún. 23. 09:48
3/14 anonim válasza:
ha a hőd és az ovu teszt egybevág, akkor elég valószínű, hogy akkor történt tényleg az ovuláció. fájdalom más miatt lehet
4/14 A kérdező kommentje:
Pl. gyulladás?
2010. jún. 23. 09:57
5/14 anonim válasza:
ha enyhe fájdalom, akkor szerintem bármi olyan dologtól lehet, ami teljesen normális, csak épp megmondani nem tudjuk, hogy mi. ha nagyon fáj, akkor nézesd meg orvossal
6/14 anonim válasza:
Szia!A peteérést kiserö fajdalom alatt nem ovulaciot kiserö fajdalmat ertesz?Mert a peteérés kb 14 napig tart de ritka ha vkinek fajasai vannak ez idö alatt.Viszont az ovulacional(tüszörepedes) vannak ilyen fajdalmak es az 2-3 napig tart altalaban.Nem lehet h terhes vagy?:)
7/14 anonim válasza:
szia,nekem az ovu első napjától vannak fájdalmaim egészen a mensi végéig.most 27-re nem várom és még mindig görcsölgetek és fáj a derekam,meg fáradtság tombol...
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Nem nagyon fáj, olyan tompa, mint ovu körül, de az el szokott múlni, aztán menzi előtt megint fáj. Most meg volt 2-3 nap szünet, és most olyan, mintha megint az ovu előtti fájdalom lenne, vagy menzis. Nekem nem fáj egész ciklusban, csak 1-2 nappal ovu előtt szokott. Remélem, érthető:) Gyulladásra utaló más jel nincs. Kb. a 7-8. pdo-n vagyok.
2010. jún. 23. 12:06
9/14 anonim válasza:
Nekem is ovu elöti napokban szokott fajni kb 2-3 napban, de most mensi utani 5.naptol egyfolytaban faj.Mar több mint 2hete,szoval terhesseg gyanus vagyok:)Uvu tesztjeim pozitivak(josteszt) es van egy szellemcsikos terhestesztem igaz meg multkori es delutan csinaltam.Kivancsi vagyok mi lesz ebböl...:)
10/14 anonim válasza:
Ja meg annyi h aztan ovu utan nekem is megszünik a fajdalom es menzikor jelentkezik ujra.De most egyfolytaban.Kivancsi vagyok neked mi lesz:)Babat szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!