Ez lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Két napot késett a menzeszem, harmadik napra jött meg. Voltak görcsök, de a mesntruáció jelentősen kevés volt, két nap vérzés, 3 nap erős fémes szagú barnás folyás. 5 napja már nincs meg, felfázás szerű tünetem van. Szurkál jobb oldalon a petefészkem azt érzem.
Szeretnénk a párommal kisbabát, lehet csak én képzelek bele sokat?
2018. szept. 26. 20:04
2/4 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem is a multhonapban. Es kvazi elhittem hogy terhes vagyok mivelhogx a cicim fajt emelyegtem szag erzekeny voltam es meg sorolhatnam,konkretan az osszes terhessegi tunet elojott. 3 tesztet csinaltam ew mind negativ lett de csak vartam es vartam,majd eljott a nagy nap es megjott.. csalodott voltam(!) Igaz nem tervezzuk de mar kicsit bele gondoltam hogy huhu nem is lenne ez olyan rossz. En ugy gondolom mivel eleg sok kerdes van ilyen itt fent es vegul mindenkinek meg jon ez az ido valtozas megdobja a hormonjainkat lehet hulyeseg de mar nem tudom mire fogni.. nem hinnem hogy ilyen sokan hirtelen lettunk masak.. szval abszolulte nem hiszem hogy terhes lennel plane mert vegulis megjott.. tudod amire te gondolsz baagyazodasi verzes az csak par csepp,kis folt. Es egyszer nem tart 3 napig. De minden esetre ha ugy gondolod csinalj tesztet.! Remelem nem rontottam el a hangulatod nem volt szandekomban abszolult!! Azert kivanom hogy legalabb nektek ez legyen!! :)
3/4 anonim válasza:
Elozo vagyok: a terhessegre gondoltam hogy az legyen
4/4 anonim válasza:
Ha késik akkor már minden bizonnyal kimutatja a teszt, mi itt csak tippelgetni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!