Ha spermium a kézről kerül be a hüvelybe akkor mennyi az esely a terhességre?
Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 12:47
1/16 anonim válasza:
50,99996959685966983385552853%
2/16 anonim válasza:
Terhes lettėl!
Ha a pasi vagy ės aggódsz a csajė,nyugodj le. Terhes lett!
3/16 anonim válasza:
Sajnos így is van rá elég nagy esély.
:/
4/16 anonim válasza:
Előváladékból vagy nem?
Ujjazással?
Mennyi ideje lehetett a kezeden?
Picit több info kellene. De ha minden klappol, sőt a lány termékeny időszakban volt, akkor is pici az esély.
5/16 A kérdező kommentje:
Gyereket szeretnénk a párommal de megszokásból kivette és utana spermás kezzel ujjazott . Elvileg pont termékeny napon sikerült . De nem tudom igy van e rá esély mert ugye igy nem kerül be olyan mélyen 🙄
2018. szept. 26. 13:49
6/16 anonim válasza:
az első gyerekemmel így estem teherbe.. másodiknál már elég volt annyi,hogy rámnézett a párom!
7/16 anonim válasza:
Ne már, megijesztesz #5! 😅😰
Kérdező!
Legközelebb próbálkozzatok többet. Akár az esett után pár órával én megpróbáltam volna.
Amúgy minden nap teherbeeshetsz, még menzesz ideje alatt is, a termékeny időszak (ahol nagyobb az esély) ovu előtt 3-4 nappal ovu után 2 napig. Akkor bármikor probálkozhatattok volna.
Sok sikert a következőhöz. 😊
8/16 anonim válasza:
#5 az #6 os akart lenni. (Bocsi)
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat eddig 2 hónapja próbáljuk de sajnos párom sokat utazik igy keveset tudunk együtt lenni. Van egy fiam vele pikk pakk sikerült hát most bízok a szerencsében.
2018. szept. 26. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!