Ha megjött a menzeszem, akkor biztosan nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Hallottam olyan történeteket, hogy normálisan megjött hónapokig, és csak utána derült ki, hogy terhes az illető. Ez hogyan lehetséges?2018. szept. 24. 20:21
1/9 anonim válasza:
Tesztet nem tudsz csinálni bakker??!
2/9 anonim válasza:
Igen, van ilyen hogy terhesség közben is van menstruáció. Én ismerek olyat is akinek végig meg volt, de ez nagyon ritka. Az viszont gyakori hogy az első pár hónapban megjön.
3/9 anonim válasza:
Normális menstruáció a terhesség alatt nincs. Kiürül a méh. Pecsételés, barnázás előfordulhat, de nyitott méhszájas vérzést vetélésnek nevezünk.
4/9 anonim válasza:
3-as pedig van. Nekem is meg volt 3 hónapig és nem csak barnázás volt hanem rendesen, normálisan megjött. És nem vetéltem el.
5/9 anonim válasza:
Barátnőm is menstruált még az első hónapban.
6/9 anonim válasza:
Nem, nem biztos hogy nem vagy az.
7/9 anonim válasza:
Azert ha rendesen verzel es nem 1-2 napig tart akkor ketlem hogy terhes vagy. Aki terhes annak max barnazasa van az is csak 1-2 napig. Rendes friss ver nem tavozhat terhesseg idejen mert az eleg nagy baj lenne. Nem veletlen hogy akinek pozitiv a tesztje erosebb verzes jelentkezese utan dokit keres fel mert az nem normalis!’ Legalabb is szerintem!!
8/9 anonim válasza:
Pedig normál menses nincs. Nem feltétlenül csak barnázás lehet, hanem akár piros vér is, de ez nem a méhből jön véralvadékkal. Ekkor válik le a nyálkahártya. Ha ebbe van beágyazódva a megtermékenyített petesejt, az kijön a többivel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!