Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal ki akarjuk magunkat...

A párommal ki akarjuk magunkat vizsgáltatni. Több helyen hallottam, hogy előbb a férfival kezdik. Spermavizsgálatot az urológián végeznek?

Figyelt kérdés
Mielőtt én is elmegyek dokihoz szeretnénk a páromon túl lenni és annak az eredményével menni tovább. A kérdésem az lenne, h az urulógián csinálják? Kell oda beutaló és mennyi idő alatt van meg az eredmény?
2008. nov. 4. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi kértünk megbeszélés-időpontot a Kaáliba (magán) és a Budai Meddőségi Centrumba is. Nagyjából mindekettő 1 hónap múlvára adott. Már volt 1 spermavizsgálat a Kaáliban, de semmit se mondtak, csak a kezünkbe nyomtak egy papírt, amin semmi se volt kitöltve, csak rá volt firkantva, h kevés a spermium. Szerintem ez nem ért meg 13000-et, úh. le is mondtuk az időpontot. A BMC-ben beszélgetéssel kezdik, a nőgyógyásztól kell beutalót kérni.
2008. nov. 5. 11:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Válaszoltam már neked, ma volt a párom az andrológián. Kapott is időpontot november végére. :( /Ez Székesfehérvár egyébként./

Úgy döntöttünk, magánhoz megy, ahol járt már régebben más miatt, Budapesten van, www.potenciaklinika.hu

20e ft lesz, de azt mondtuk, ennyit megér, nem akarja látni a párom, hogy minden napom egy szenvedés, ennyivel is közelebb kerülünk a célhoz. Szerdán megyünk is. 60-90 percen belül kell beérni a mintával, 30 percen belül eredményt adnak, kézi, és ha kell UH-os herevizsgálatot csinálnak. Ha baci van benne, azt kitenéysztik, illetve rossz eredmény esetén hormonvizsgálat érdekében vért vesznek. Ezek valószínű külön díjasok, de nem plussz alkalom, és ők ott nem azt mondják, hogy viszlát, menjenek lombikozni, hanem megkeresik az OKÁT a rossz spermaképnek!

Én ajánlom.

2008. nov. 5. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Megint én. Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy a minta leadása után az sztk-ban az eredmény 1-2 _héten_ belül várható. :S
2008. nov. 5. 19:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a sok infót. Ma kér időpontot a párom az sztk-ban, hátha. Majd meglátjuk. Aztán ha nem kapunk kézzel fogható eredményt, akkor további lépések következnek.
2008. nov. 6. 08:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, hogy miért kell lepontozni azt, aki azt írja, hogy magánorvoshoz megy. Biztos nem rosszindulatból lett megírva, csak saját tapasztalat volt. És az sem mindegy hogy melyik városról beszélünk. Nevetséges...
2008. nov. 6. 11:07
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Nyugodj meg! Engem is mindig lepontoznak, ha saját tapasztalatot írok egy olyan kérdésre, ami direkt a tapasztalatra kérdezett, másképp nem lehet rá válaszolni, mert vagy voltál már abban a helyzetben, vagy nem. :)

De rá se ránts, szerintem, valaki egyébként ezzel szórakozik.

Én írtam az előtted lévő kettőt, mi is magánhoz megyünk, az sztk-s nagy nullának néz ki, de ezt már kifejtettem...

2008. nov. 6. 16:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. :( Vagy valamit véletlenül megnyomtam?? Sose tennék ilyet, hisz mindenkit a segítőszándék vezérel mikor válaszol egy kérdésre.
2008. nov. 7. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!