A párommal ki akarjuk magunkat vizsgáltatni. Több helyen hallottam, hogy előbb a férfival kezdik. Spermavizsgálatot az urológián végeznek?
Szia!
Válaszoltam már neked, ma volt a párom az andrológián. Kapott is időpontot november végére. :( /Ez Székesfehérvár egyébként./
Úgy döntöttünk, magánhoz megy, ahol járt már régebben más miatt, Budapesten van, www.potenciaklinika.hu
20e ft lesz, de azt mondtuk, ennyit megér, nem akarja látni a párom, hogy minden napom egy szenvedés, ennyivel is közelebb kerülünk a célhoz. Szerdán megyünk is. 60-90 percen belül kell beérni a mintával, 30 percen belül eredményt adnak, kézi, és ha kell UH-os herevizsgálatot csinálnak. Ha baci van benne, azt kitenéysztik, illetve rossz eredmény esetén hormonvizsgálat érdekében vért vesznek. Ezek valószínű külön díjasok, de nem plussz alkalom, és ők ott nem azt mondják, hogy viszlát, menjenek lombikozni, hanem megkeresik az OKÁT a rossz spermaképnek!
Én ajánlom.
Nyugodj meg! Engem is mindig lepontoznak, ha saját tapasztalatot írok egy olyan kérdésre, ami direkt a tapasztalatra kérdezett, másképp nem lehet rá válaszolni, mert vagy voltál már abban a helyzetben, vagy nem. :)
De rá se ránts, szerintem, valaki egyébként ezzel szórakozik.
Én írtam az előtted lévő kettőt, mi is magánhoz megyünk, az sztk-s nagy nullának néz ki, de ezt már kifejtettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!