Hogy működik az államilag tàmogatott beültetés?
Figyelt kérdés
2018. szept. 19. 20:50
1/9 anonim válasza:
Elmész egy meddőségi központba, ott kivizsgálnak titeket, hogy tényleg indokolt-e a lombik. Ha igen, és minden vizsgálati eredmény jó, akkor kapsz recepteket, és következő ciklusban mehet a stimuláció. Ha megértek a tüszők, akkor altatásban leszívják a petesejteket, megtermékenyítik őket a laborban, utána 25 nap múlva visszaültetik. 2 hét múlva kiderül sikerült-e.
3/9 anonim válasza:
mennyi a várakozási idő? én több hónapokat hallottam, tényleg olyan sokat kell várni?
4/9 anonim válasza:
A jobb helyeken 1 évet is kell várni. Rengetegen lombikoznak.
5/9 judit1010 válasza:
Az államilag támogatott első beültetés, kb 500.000 forintba kerül.
A lányomék 10 hete lettek túl egy beültetésen.
Kb másfél év, volt, mire minden vizsgálati anyag meg lett. A múlt héten spontán megszakadt a terhesség.
6/9 czippora válasza:
Sziasztok! Nekem az első államillag támogatott beultetésem maximum (bejárással együtt 150 ezer forintba került).Pécsre jártam míg tartott a stimuláció, de a beültetés Tapolcán történt. Várakozási idő első alkalommal nekünk nem volt, és elsőre sikerült és született egy kislányunk. Most a 2. stimulációra (beültetésre) a várakozási időnk 1 év. Most novemberbe megyünk kistesó projektre.
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Magánba mentek vagy támogatottra? Hova?
8/9 czippora válasza:
Támogatottra. Pécsre járunk, de a beültetésre majd Tapolcára kell menni, mert Pécsen csak a kezelés és a stimuláció folyik. Ezt majd az orvos el fogja mondani.
9/9 czippora válasza:
KAÁLI Intézetbe Pécsre így pontos az információ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!