Ez lehet egy iszonyat halvány pozitív csík?
Figyelt kérdés
Annyi szellemcsikos tesztem volt már sajnos, mindig reménykedtem. Szombaton csináltam egyet, azon semmi nem volt. Hétvégén kellett volna megjönnie. Előző terhessegemnel 10 nap késés után lett jól látható pozitív ez a fajta teszt, úgy hogy nem tudom hogy ilyen korán mit kell mutasson. Természetes fényben is látszódik.
2018. szept. 17. 14:51
1/7 anonim válasza:
Én nem látok semmit, még halványat se pedig rázoomoltam :-/
2/7 anonim válasza:
Ez negatív. Ráérsz tesztelni napok múlva.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Azért tesztelek ilyen korán mert gyógyszert kell szednem ha esetleg pozitív lesz a teszt. :)
2018. szept. 17. 15:00
6/7 anonim válasza:
Én sem látom 😐 tesztelj 2 nap múlva (annyi kell a hcgnek hogy duplázódjon a szervezetedben) hátha akkor lesz már valami, ezen semmit nem látok, pedig csíklátó szemem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!