Mára nem várom, viszont semmilyen tünetem nincs ami terhességre utalna, lehetek még attól terhes?
Figyelt kérdés
Első babánk lenne. Okt.8án volt az utolsó menstruációm első napja, 27-28 naposak a ciklusaim,ma 4-én kellene megjönnie,eddig még semmi.Okt.21én volt az ovulációs napom,azóta próbálkozunk a párommal.Lehetséges, hogy babánk lesz, normális hogy semmilyen tünetem sincs,nem fáj semmim,hányinger,hasfájás,mellfeszülés sincs?!Pár pattanás lett az arcomon,ami már vagy 2éve nem voltMikor lenne érdemes tesztelnem?2008. nov. 4. 10:18
1/9 anonim válasza:
Én már aznap teszteltem, amikor nem vártam, és láss csodát, halványan de + lett!!
Most vagyok 32 hetes terhes boldog kismama!
Sok sikert!
2/9 anonim válasza:
Szia! Lehetsz terhes! Én is így voltam, semmi de semmi tünetem nem volt, csak nem jött meg. Én vártam még két napot, s csak utánna teszteltem, mert az volt bennem, hogy áh, ugy sem vagyok az :) Ha nagyon kiváncsi vagy, s úgy érzed hogy terhes vagy nyugodtan tesztelj! (Bár az ovuláció előtt is érdemes próbálkozni, mert ahogy kiszámoltuk a dokival, nálam két nappal korábban lehetett a peteérés,(akkor együtt is voltunk a párommal,) pedig mindig pontos volt a ciklusom.) Szorítok neked! :)
3/9 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes.
Van, akinek semmi tunete nincs.
Ha kibirod addig, akkor varj holnap reggelig es tesztelj akkor. Az mar biztosabb, mint a ma. De ha nem birsz varni holnapig, akkor is szoritunk.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat,akkor holnap reggel tesztelek, remélem sikerült!:-)))
2008. nov. 4. 11:00
5/9 anonim válasza:
Teszteltél? Mi lett? Írj!!!
Drukk-drukk
6/9 A kérdező kommentje:
Igen ma reggel teszteltem, de negatív lett,viszont azóta még nem jött meg, nincs semmi jele.A medi lab az megbízható teszt és az baj hogy reggel a második vizeletből teszteltem? Tegnap még testápoló szerű folyásom volt,ma meg viszont semmilyen,milyennek kellene lennie?
2008. nov. 5. 10:29
7/9 anonim válasza:
Szia! Mi újság van? Teszteltél azóta? Írj hogy mi van!!!
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, csináltam még egy tesztet, az is negatív lett, viszont azóta se jött meg, már 7 napot késik, fehér krémszerű folyásom van, és néha hányingerem, úgy hogy valószínűleg baba, csak a teszt nem mutat semmit.Lehet még korán teszteltem? Köszi a drukkolást, és hogy ilyen figyelmes vagy!
2008. nov. 10. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!