Ovulációs teszt olcsón?
Figyelt kérdés
Hol szerzitek be az ovu teszteket, lányok? Hol a legolcsóbb? 10-20 darabra lenne szükségem. Most bementem a Rossmann-ba, de a 4 darabos 2000 Ft, az 5 darabos meg 3500 volt... Ezt azért sokallom érte.
Tudtok olcsóbb megoldást?
Köszi előre is!
2018. szept. 15. 12:29
2/4 anonim válasza:
Ebayen olcsó. Mondjuk nekem nem jöttek be ezek a csikosak, nem mindig lehetett eldonteni belőle hogy mikor van ovu. Nem mutatta szépen. Digitalisra váltottam, ez 7000/10db
3/4 anonim válasza:
Fastestről rendeltem, nagyobb kiszereléssel, úgy nagyon olcsó volt. Hőmérőt is itt vettem. Tökéletesen mutatta az lh csúcsot, megbízható tesztek. Pajzsmirigy betegség miatt megfigyelésből követtem fél évig, ezután tudtam, mikorra számíthatok az ovulációra, és az első éles hónapban összejött a baba.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!