11/21 anonim válasza:
Ezek negatívok de lehet előbb lesz ovud.Tesztelj most már minden nap.
12/21 A kérdező kommentje:
Rendben! Mennyi idő mulva kell leolvasni a tesztről az eredményt, vagy már rögtön is le lehet?
2018. szept. 14. 14:05
15/21 A kérdező kommentje:
Akkor negatív szerintem is az első. Indulás előtt halvány volt amikor hazaértem akkor néztem még rá és úgy lett erősebb. Kicsit megijedtem hogy pozi
2018. szept. 14. 14:13
16/21 A kérdező kommentje:
Egyébként most vagyok a ciklusom 10. napjánál.
2018. szept. 14. 14:15
17/21 anonim válasza:
Leírom hogy jártam, akár lehet, hogy az először feltett teszted is pozitív.Minden nőnek más az lh szintje valakinek alapból magasabb, valakinek alacsonyabb én az utóbbiba tartozom.25-ös one step ovu teszttel néztem az ovulációmat, és nekem a legerősebb napon sem volt ennyire erős a második csík mint neked.Kérdeztem is itt a gyakorin, sokan azt irták, hogy akkor tuti nem volt peteérésem, mert a teszt normálisan kimutatta volna.De erre rá kell hogy cáfoljak mivel abban a hónapban teherbe is estem (pedig végig tesztelgettem, hátha csak később lesz ovum, de nem volt, tehát csak akkor lehetett peteérésem amikor gondoltam) igaz vetélés lett a vége.Most 20-as one step-et vettem, ezt ajánlották.Remélen most nekünk is összejön a babó.
19/21 A kérdező kommentje:
17-es nagyon sajnálom! ;(
Reméljük összejön mindkettőnknek a kicsi!!!
Viszont ovukor vagy az előtti napokban, a “folyás” vízszerű/tojásfehérje állagú szokott lenni nem? Jelenleg nekem fehéres krémes... 10. napomon vagyok a ciklusba.
2018. szept. 14. 14:34
20/21 anonim válasza:
Egyértelmű negatív. Akkor pozitív, amikor a tesztcsík ugyanolyan, vagy erősebb, mint a kontroll. Ez iszonyú egyszerű, ilyen feladatok vannak az óvodai feladatlapokon, 4-5 éveseknek, hogy karikázd be ahol egyforma a két csík (henger, kör, bármi).
Úgy gondolom, akkor felnőtt nőknek már rég nem szabadna megakadniuk egy ilyen szintű feladaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!