Hihetek a Facelle terhességi tesztek? Téves pozitív szokott lenni?
Figyelt kérdés
1perc alatt megjelent a 2.vonal is halványabb sokkal, de ott van. Félek, hogy fals pozi, mert a kérdéses kiírása előtt olvasgattam itt az oldalon a tesztről.2018. szept. 13. 05:50
1/11 anonim válasza:
Nekem volt már fals pozitív teszetem, de azon percek után jött ki a csík és igazából csak magának a csíknak a két széle látszódott, nem volt teljes és azon valahogy azért látszódott, hogy nem olyan, amilyennek lennie kéne. Úgyhogy ha rögtön kijött, akkor ha halvány is, de az nagyon esélyes, hogy nem csap be :) halkan gratulálok
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekem végig megvan a vonal.
2018. szept. 13. 06:21
3/11 anonim válasza:
Csatlakozom az 1. válaszolóhoz, ugyanez a tapasztalatom.
4/11 anonim válasza:
Egyszer vettem (akkor kettőt is). Halvány, de pozitív volt mindkettő.
Most épp ficereg a hasamban...
25 hkm
5/11 A kérdező kommentje:
Jujjjjj de jó,nagyon nagyon boldog vagyok. Szép napot nektek is.
2018. szept. 13. 07:36
6/11 anonim válasza:
Ma 1 hónapos a decemberi halvány Facelle csíkom, itt fekszik az ölemben :)
Én a 3 db-osat vettem, amiben a tesztcsíkok vannak, 2 naponta csináltam meg, a 3. már elég erős volt.
7/11 anonim válasza:
A martogatos tesztje jó, viszont a vizeletsugarason MINDIG van egy halvány 2.csík. Képet ha mutatsz, megmondom.
8/11 A kérdező kommentje:
Mártogatós Facelle a lila dobozos,ezzel teszteltem.Próbáltam ide feltölteni, de sajnos nem volt megfelelő a link címe.
2018. szept. 13. 08:47
9/11 anonim válasza:
Ha az pozitív, akkor az elvileg jó! :)
10/11 A kérdező kommentje:
IMG_20180913_053550.jpg
2018. szept. 13. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!