2 nappal ovu előtti sexbol lehet terhesség? Belém élvezett a barátom, es 2 nappal voltam ovu elott. Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
2018. szept. 12. 11:50
1/9 anonim válasza:
2 nappal ovu előtti szexből jelenleg 22 hetes terhes vagyok a kisfiammal. Sőt, mondok jobbat, 4 nappal ovu előtti szexből szültem egy szép kislányt.
Mi lenne, ha inkább nem élvezne beléd, ha nem akartok gyereket? Ne adj isten rendesen védekeznétek?
3/9 anonim válasza:
Tökéletes volt az időzítés, ha babát terveztek!
4/9 anonim válasza:
Lehet.
Első, most kisfiút vársz?
5/9 anonim válasza:
Mindent megtettetek, hogy terhes legyél.
7/9 anonim válasza:
Szintén 2 nappal ovuláció előtti együttlétből 21 hetes terhes vagyok, kisfiút várunk.
Kérj esemény utánit ha még benne vagy a 72 órában.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok. A kismamáknak pedig hatalmas gratula!🙂
2018. szept. 12. 13:25
9/9 anonim válasza:
Mi is akkor voltunk együtt utoljára,a peteérés előtt.17 hetes vagyok, eddigi adatok szerint kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!