Ki nem várja szeptemberben?
Sajnálom :( én is csináltam tesztet és negatív szintén..ti hanyadik napon csináltátok? nekem mindig 26 napos a ciklusom és ma van a 27. nap.
Voltam nőgyógyásznál a 11. napon (más miatt) és ha már ott jártam megnézte a tüszőim és 10mmes volt az egyik.. ezért gondoltam, hogy késői ovum volt már ha volt egyáltalán.. megőrjít ez a várakozás :D
Csajok a csalodas elkerulese veget ne teszteljetek korabban a nemvart napjanal, tudom milyen vagy nagyon egy babara es azt is hogy ilyenkor milyen izgatott es turelmetlen az ember. De csak magatoknak okoztok kellemetlen pillanatokat. En amugy egyszer negativat teszteltem a nemvart napjan, majd 3 nap utan miuttan meg mindig nem jott meg ujra teszteltem es csak akkor lett pozitiv. Ilyen is van ha kesobb van ovud, de olyan ritkaban hogy a 10-12 dpo-n mar pozitivat tesztelsz.
Nagyon drukkolok mindenkinek! Nekem meg egy hetem van a nemvartig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!