Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka a sok pecsétel...

Mi lehet az oka a sok pecsételésnek?

Figyelt kérdés

7.dpon kezdődött a barnás/rózsaszínes pecsételés,ami eltartott a 9.dpoig.Másnap megjött rendesen,7 napig véreztem.Azóta hol piros hok barnás (3napja)pecsételés van.Az alhasam is fájdogál még most is.

Terhes teszt negatív.

Fél éve próbálkozunk,de elég rövid a luteális szakaszom :(

Egyre kevesebbszer szoptatok (napi max 2x).Lehet ez a csökkenés az oka?

Aviva tornával próbálkozok a ciklusok első felében(oktato tanácsára csak akkor)

#szoptatás #pecsételés #rövid luteális fázis
2018. szept. 11. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg progeszteron hiány.
2018. szept. 11. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:

én is a progezsteron hiányra tippelnék.Néztek nálad mostanában hormonpanel vizsgálatot vérből? Lehet célszerű lenne a ciklus 3.napján és a 21.napján nézettni,hogy lássák,hogy változik a progeszteron szinted.Középidőbe is lehet érdemes lenne (pl 14.napon is).

Nálam is ezeknél derült ki,hogy alacsony a progezsteron és a pajzsmirigyem se jó.

2018. szept. 11. 13:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Előző ciklusban voltam endokrinológusnál.Azr mondta minden rendben,jók az értékek.
2018. szept. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!