Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg 2 hónapja....

Nem jött meg 2 hónapja. Csinaltam 7 tesztet es mind negativ. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Tüneteim:faradekonysag, fejfajas reggelenjente hanyinger.Gyomor egés. Sokat jarok pisilni. Tejet nem szeretem, de mar masodjara ittam meg egesz nap 1 liter tejet. Neha kicsit belegorcsol a hasamba.Szerintetek lehetseges?

20/L Ukrajna

2018. szept. 10. 21:51
1 2
 1/19 anonim válasza:
76%

Szerintem menj el nőgyógyászhoz, ha nem is vagy terhes, lehet hogy valami betegséged van. A teszt nem 100%-os, de ha ilyen sokat kipróbáltál és negatívat mutat, akkor valószínűleg nem vagy terhes. Ugyanakkor a tüneteid utalhatnak terhességre, szóval mindenképp el kéne menned orvoshoz.

Nekem egyszer egy hónapot késett, de csak a stressztől és attól, hogy másik éghajlatra költöztem.

2018. szept. 10. 21:56
 2/19 anonim ***** válasza:
48%

Mindenképp menj el nőgyógyaszhoz minél hamarabb.

Lehetsz akár terhea is van olyan akinek a terheségiteszt valami oknál fogva nem mutatja ki a terhességet. Bar igaz hogy ez elég ritka, de hallottam mar ilyet

De persze nem biztos hogy terhes vagy, lehet másnak a tünete és véletlen egybeesés hogy megiszod a tejet mostmár 😁

Mindenképp iktas be egy dokit!!😊😊

2018. szept. 10. 22:20
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem valószínű, de sosem lehet tudni. Szerintem is orvos, mert ha nem is vagy terhes, valami gond van az egészségeddel, úgy tűnik s ha ez hirtelen jött, nem árt megnézni.
2018. szept. 10. 22:59
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem hiszem,azert 2 honapos kimaradasnal mar kimutatna ha amiatt lenne. Viszont mindenkepp keresd fel a nogyogyaszod,mert komoly egeszsegugyi okok allhatnak a hatterben.
2018. szept. 10. 23:27
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Ha terhes nem is vagy, de valami gond van, ami miatt nem jon meg. Mindenkepp menj orvoshoz
2018. szept. 10. 23:34
 6/19 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetséges, de nem valószínű. Ennyi idő késésnél majd kiugrana a tesztről a második csík.

26/L, Magyarország

2018. szept. 11. 07:09
 7/19 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka hogy a teszt nem mutatja, mert nem lehetséges a vizeletedből a hcg hormon kiválasztása.

Amint van lehetőséged irány az orvos. Házi orvos is és nőgyógyász is.

A menstruáció millió plusz egy okból késhet, de ennyit nem.

Ha nincs baba lehet olyan hogy szimplán kimarad egy hónap (ez sem egészséges, de előfordul, nők vagytok és nem gépek) a mostani meg szimplán késik.

Késhet mert streesszelsz rajta (ami normális, csak a késés szempontjából nem jó), késhet az időjárás miatt, az étrend miatt, a nagyobb mennyiségű hízás/fogyás, ha most kezdtél el sportolni stb stb stb még kapásból feltudnék sorolni 10valahány okot, aztán persze még van azonkívül is.

Amúgy van okod a terhességet feltételezni olyan módon hogy babaprojekt van vagy kiszakadt a gumi, nem védekeztettek ésatöbbi?

Menj el orvoshoz és egy nőgyógyászhoz.

Üdv,

Egy fül-orr gégész doki

2018. szept. 11. 07:30
 8/19 A kérdező kommentje:
Van rá esély, hogy terhes vagyok. Ugyanis a férjemmel nem védekezünk mar 1,5 éve.
2018. szept. 11. 08:59
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted két hónapos késéssel és negatív tesztekkel melyik a valószínűbb?

Hogy terhes vagy, vagy felborultak a hormonjaid?

2018. szept. 11. 09:02
 10/19 A kérdező kommentje:
Holnap kiderül az orvosnál🙃
2018. szept. 11. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!