Fogamzásgátló kavart be, vagy terhes vagyok? Mikor érdemes tesztelni?
10 éve nem szedtem gyógyszert , mikor rászántam magam (nagyon erős volt a mensim) kb fel éve szedem, viszont 3 napig nem vettem be a gyógyszert, elfelejtettem. ( gyerekeimmel vidéken voltunk) Múlt héten hétfőn tűnt ez fel, ekkor a férjemmel együtt voltunk. Akkor úgy döntöttem, nem szedem be már a maradékot, így rá két napra szerdán megjött reggel, gondoltam megvonasos vérzés. Hát nem, mert szinte semmi nem volt, mellette nagyon fajt a hasam. Azóta is faj a mellem, néha a hasam...na de ma reggel pisiles után volt pár csepp ver a papíron, mondom oké végre mensi, de nem, utána semmi.
1. Totál bekavart a gyógyszer
2. Terhes vagyok
1re nagyobb az esély, de a megérzésem azt súgja, 2.
Hogy kizárjam, tesztelni kene. De mikor? Nem tudom, mikor volt peteérésem, nem tudom ez hanyadik DPO. Ami biztos, hogy aug 31. óta nem vettem be semmit, szept. 3. hétfőn volt együttlét.
Van itthon 10-es es 25-os teszt...de már tűkön ülök. Anno régen 9.dpo már simán pozi volt, de akkor tudatosan készültem rá, tudtam mikor volt PÉ. De most nem így van.
Mit gondoltok?
Aktus után 2 héttel tesztelj.
Aztán addig 2-3 naponta míg meg nem jön vagy nem lesz pozi.
A legjobbakat!
Igyekszem várni, csak türelmetlen vagyok. Meg is érdemlem, hogy ezen agyalok most....szedtem volna be rendesen...
majd megírom mi lett a végeredmény, tanulságnak ;)
Igen, valószínű.
De 2-3 naponta ha van rá lehetôséged tesztelj míg nem jön meg. Vagyis én ezt csinálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!