Lehet terhesség?
A tesztet hány nappal aktus után csináltad?
És ha szabad megkérdeznem,ha csalódnál a negatív teszt miatt,akkor miért szedsz fogamzásgátlót?
(1#)
Ha 10 nappal csináltad aktus után,simán lehetséges hogy mostmár kimutatná ha terhes lennél.
Lehet később jelenik meg a szervezetedben a HCG és azért volt negatív.De ez persze találgatózás.
Tesztelj holnap és minden kiderül😊
És ha esetlegesen nega lenne,ne szomorkodj😉
Aktus után 10-12 nap a beágyazódás csak utána kezdődik a hormon termelődés, azonkívül lehet hogy később fogant. Addig tesztelj míg meg nem jön, sőt utána is belefér 1 teszt, lehet te is olyan leszel akinek vagy az első menzesze megjön vagy vérezget terhesség alatt.
Sok sikert 😊
Ha babát szeretnél, és a párod is, hagyd abba a bogyót! Védekezzetek másképp. Mi terveztük, tartottam három hónap szünetet, próbálkoztunk, összejött..., majd elment. PErsze nem biztos, hogy a bogyótól, de ha újra csinálhatnám, vagy a babavállalás első gondoltatától abbahagynám, vagy többet várok üres járaton. MErt most végig szánkoztam a pokol legmélyebb bugyraiban, és várhattam ismét három ciklust... Aztán ki tudja, a következőre milyen esélyeim vannak.
Egyébként ezek egyenlőre inkább bebeszélt tünetek, mert szeretnéd azt a gyereket. Érte tegyél, ne ellene...
Sok sikert, és mielőbbi egészséges gyerkőcöt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!