Nuvaring mellett esett már valaki teherbe? Fél éve használom, és most 6 napja késik de 2 tesztem is negatív. Ilyenkor mivan? HAsználni nem fogom, mert ha mégis baba, akkor megölöm vele nem?
En igen, meg tavaly de ott valahogy en szurtam el. Ugye mi kivettuk szex alatt. 3 oran belul ha nincs bent nem baj. Viszont en elfelejtettem vissza rakni es hajnalba jutott eszembe. Vissza tettem de ra 2 napra nagyon minimalis verzesem lett. Gondoltam biztos mert nem tettem idoben vissza de eszembe se jutott a terhesseg. Viszont amikor kellett volna nem jott meg de inkabb a rosszulletek miatt vettem tesztet. Nagyon eros pozitiv lett.
Parom viszont nem engedte a babat megtartani.Pedig szerettem volna.
Lehet később ágyazódott be a baba.
Amíg nem jön meg 2 naponta tesztelj. Vagy a teszten fog megjeleni a második csík (akár úgy hogy először csak halvány majd erősödik) vagy pedig megjön.
Bár én mindig amondó vagyok hogy ha meg is jön mensi után még 1 teszt belefér, ha van ok a babára, mert sokaknak van meg vagy végig vérzés vagy legalább az első mensi.
A legjobbakat! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!