Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már egy hete rosszul vagyok,...

Már egy hete rosszul vagyok, de nem tudom mikor kellett volna megjönnie. Tesztelhetek már reggel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!November 20-a körül volt peteérésem(szerintem)és azt szeretném tudni most már érdemes lehet e tesztelni? Csak azért mert a ciklusom nagyon rendszertelen és nem tudom mikor kellene megjönnie!Az előző havi ciklusom 18 napos volt most pedig már a 24. napba járok! De 1 hete intenzív változásokat érzek!(és nem beképzelem)Hányinger, hányás,émelygés,görcs,szúró érzés a hasba,puffadás,fáradság,mellfeszülés,és érezhetően megkeményedett,megnagyobbodott has(a méhem).És sűrűn járok pisilni is!Szerintetek tesztelhetek már???

Egyépkén ezt a kérdést is nehezen írtam meg mert émelygek :-) Remélem + lesz!

2007. dec. 2. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hajrá, nagyon gyanúsak a tüneteid! Drukkolok!
2007. dec. 2. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én azt javasolnám, hogy várj még péntekig, mert ha 20.-án volt peteérésed, akkor onnantól minimum 2 hét, mire a petesejt jó mélyen beágyazódik, és csak utána mutat ki a teszt bármit is. Vagyis ha holnap megnézed, lehet hogy negatív, ami jelentheti azt, hogy korai volt, és máris kidobtál majdnem 1000Ft-ot, aztán pénteken, vagy máskor ismételhetsz úgyis. Sajnos az elmúlt 3 hónapban én is csak dobáltam ki a pénzt az ablakon tesztekre, mert nem bírtam várni...
2007. dec. 2. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem 16an volt peteeresem es en is igy vagyok a tesztem negativ varj meg szerintem,biztos ami biztos.
2007. dec. 2. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos,a legérzékenyebb tesztek kimautatnak már egy hete beágyazódott petesejtet.A terhességi tüneteket a HcG hormon okozza,amit kimutat a teszt is.Azok csak akkor termelődnek,ha van baba.Magától nem fognak.(Illetve fogamzásgátló tartalmaz ilyet,de az egy terhességi tesztet nem befolyásoló mennyiség.)A tüneteid terhességi tünetek,de ah az én terhességem elejére emlékszem,az első hónapban nem nagyon voltak tünetek,és a kimaradt mensi után kezdtek el jelentkezni.

Amúgy van még egy dolog ami ilyen tüneteket produkálhat,az álterhesség.Menden olyan mint az ogazinál,csak a HcG hiányzik meg nincs baba.

Amúgy nem beszéltél dokival a rendszertelen ciklusodról?Nem tudom,h hány éves vagy,de ha már gyermeket szeretnélm,akkor biztos vagy olyan idős,amikorra rendesen be kellett volna állnia.

2007. dec. 3. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!