Kinél lehet a probléma?
Figyelt kérdés
8hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül, párom csak fürdeni szeret meleg/forró vízben, illetve buszvezető 8 éve!
Nála lehet a gond?
2018. szept. 5. 18:09
1/12 anonim válasza:
Vagy nála, vagy nálad.... 50-50....
2/12 anonim válasza:
Ezt talán érdemes lenne kivizsgáltatni, nem vadidegenektől gyakorin kérdezni hogy mi tippeljük meg. Ha valaki azt mondja vele van a gond, attól jobban éreznéd magad...?
Egyébként meg 8 hónap próbálkozás után egyáltalán nem biztos, hogy bármelyikőtöknél gond lenne.
3/12 anonim válasza:
Nálad. Vagy nála. Vagy egyikőtöknél sem, csak még nem jött össze.
4/12 anonim válasza:
Vagy nala, vagy nalad, vagy mindkettotoknel, vagy egyikotoknel se. 1 ev utan erdemes orvoshoz menni.
5/12 A kérdező kommentje:
Azért tettem itt fel a kerdest mert olvastam hogy ezek a problemak utalhatnak termeketlensegre ferfiaknal
2018. szept. 5. 18:43
6/12 anonim válasza:
A meleg/forro vizben furdes tenyleg nem tesz jot a himivarsejteknek!
7/12 A kérdező kommentje:
Ez eleg 10percre is vagy csak hosszabb (orak) kerdese utan nem tesz jot nekik?
2018. szept. 5. 19:28
8/12 anonim válasza:
A férjem 10+ éve dolgozik a gyárban a forróságban, mégis negyed éven belül összejött a baba nekünk, szóval nem biztos, hogy gond van a pároddal. Én is csak azt tudom javasolni, amit előttem páran: várjátok ki az egy évet, és utána mindketten vizsgáltassátok ki magatokat. Amúgy ennyi alapján, amit leírtál, még az orvos sem fog tudni vizsgálatok nélkül választ adni.
9/12 anonim válasza:
a forró vízben fürdés nem tesz jót, de csak akkor tudjátok meg ha elmegy egy spermavizsgálatra
10/12 anonim válasza:
Jesszusom.... a forró vizen lovagolsz.... menjetek már dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!